Jemné krásne vlasy

Príspevok v téme: Jemné krásne vlasy
zuziiik

moje vlasy vyzerajú strašne - sú bez lesku, ale hlavne sú konce vždy strašne vysušené a tvrdé ako drôt, vlas nie je padavý, lesklý, zdravý - pritom si konce dám vždy skrátiť. Používam šampon pantene, dlho som používala balsam balea, teraz som kúpila gliss kurr na zničené vlasy a loreal balsam na ochranu vlasov pri fénovaní a žehlení. Mama hovorí že si do nich dávam veľa chemikálii, ale ja si to nemyslím, nemám mastiace vlasy - umývam si ich raz týždenne, dám potom balsam na rozčesávanie a potom ten loreal, žehliť si ich žehlím veľmi málo - len v zime a to príležitostne a tiež si ich nezvyknem lakovať. Viete mi poradiť ako dosiahnuť aby vlasy boli zdravé, jemné lesklé? Dakujem

peknevlasky

ked si ich fenujes a zehlis necuduj sa... treba pouzivat kokosovy olej, nesuchat vlasy uterakom, nefenovať, nezehliť... ked chces rovne daj si v kadernictve keratin.. ten ti ich aj uzdraví...

Lidush

Posejvlas je naozaj velmi dobry samponik. Ja som s nim velmi spokojna, vlasy su pevnejsie a nevypadavaju tak ako predtym. Pouziva ho aj moj muz:-)

An_etka

Ahoj, ja pouzivam sampon Posejvlas a som s nim velmi spokojna. Samponom si treba umyvat hlavu najlepsie kazdy den, ja mam este k tomumastne vlasy, preto si aj kazdy den hlavu umyvam, pretoze potom moje vlasy vyzeraju nesviezo. Po prakticky tyzdni a pol som uvidela zmenu, vlasy zacali byt ako keby hustejsie, objemnejsie a menej vypadavaju. Dokonca uz ich nemam take mastne. Sampon stoji trochu viac ako bezny sampon z DM ako shampoo alebo bezne znacky ale mne tie sampony vobec nevyhovuju.)

Kalindula

Ahoj, neviem ci to vyriesi prave tvoj problem, ale vynikajuco proti vypadavaniu vlasov a spevneniu celkovo vlasov pomaha sampon Posejvlas od Sibircanky. Vyskusaj.