Je to coraz horsie..

Príspevok v téme: Je to coraz horsie..
to-je-jedno

Ahojte. Pomaly mi tiahne na 19ku a vsetko by mohlo byt v pohode, len to ma jeden hacik. Este v zivote som nemal dievca. Par rokov dozadu bola snaha si nejake ziskat, ale vobec sa mi nedarilo. Este pred takymi troma rokmi som to az tak nevnimal, ale je mi z toho coraz horsie. Kym ostatni ich mali niekolko (nieze by mi o to slo ich vystriedat co najviac), ja som nikdy nikoho nielenze nepobozkal, dokonca ani neobjal. Je mi z toho coraz horsie, stracam motivaciu ku vsetkemu, v takejto nalade som jednou nohou vonku zo skoly, sebavedomie mam kvoli tomu na bode mrazu...a vsetko to prameni z jedinej veci. Nemyslim si, ze by to mohlo byt kvoli vyzoru, kym ma dievcata nespoznaju tak sa to vzdy vyvija dobre. Neviem v com to moze byt. Jedna vec je, ze som obrovsky introvert, ale nemyslim, ze hlupy. Dalsia vec je moja citlivost a to, ze prilis vela premyslam. Prakticky od rana do vecera sa nedokazem uvolnit, akokeby som zil v neustalom strese...proste je tych negativnych myslienok a veci strasne vela. Som presvedceny, ze to prameni v nedostatku lasky. Vdaka, ak si to niekto precital. Vlastne ani neviem co od vas chcem bolo to skor len vykecavanie.

pkokk

Ahoj,

do 16 rokov som vacsinou sedel pri PC a bol som dost uzavrety ale vtedy som sa rozhodol, ze nieco so sebou spravim. Zacal som chodit do posilky a aj navstevovat rozne akcie ako napriklad diskoteky a festivaly. Ak si introvert tak ti odporucam sa nejako uvolnit. Mne napriklad k tomu na zaciatok pomahal alkohol ale potom som zistil, ze bavit sa da aj bez alkoholu. Zacal som spoznavat novych ludi a hlavne zeny. Vzdy som predtym tuzil mat kamosky, priatelky a frajerku. Teraz mam vsetko :) Kamosky s ktorymi mozem haluzit, priatelku s ktorou si mozem povedat vsetko a zaroven aj s nou chodim (som toho nazoru, ze mozes mat aj priatelku a nemusis s nou chodit). Mam 19 ako ty a dokazal som sa zmenit. Podla mojho nazoru by si mal urobit nejaky krok vpred a nepokracovat v tom tvojom stereotype. Mozno som ti pomohol, mozno nie ale mal som chut vyjadrit svoj nazor. Kazdopadne drzim ti palce a verim, ze zacnes poriadne zit :) Ved predsa zivot je len jeden...

to-je-jedno

lilibel:

"treba ísť von medzi ľudí a komunikovať"

O toto som sa snazil uz strasne vela. Som nervozny ked sa mam bavit s kymkolvek a podla toho to aj tak dopada. S tym pozitivnym pristupom by sa nieco asi dalo spravit. Dakujem za radu.

lilibel

hľadať za každú cenu nejakú babu len aby si niekoho pri sebe mal lebo už ti je 19 to nerob..ublížiš sebe a aj tomu dievčaťu..
nechaj tomu čas a tá pravá príde aj sama ale určite si ťa nenájde doma , treba ísť von medzi ľudí a komunikovať. prípadne si nájdi nejaký koníček alebo choď športovať pri tom ti vypne aj myseľ ...a hlavne skús brať veci aj pozitívne pretože nikto nechce mať vedľa seba negativistu a človeka ktorý vidí vo všetkom len to zlé, práve naopak skús sa naučiť hľadať vo všetkom len to dobré a pozitívne a prenášaj to na ľudí..ak myslíš pozitívne bude aj tvoj život pozitívny ak negatívne tak ti pôjde všetko na prt..

to-je-jedno

gbstw:

Hej, je mi jasne, ze si za to mozem ja. A ako tvrdim v prispevku, necakam od vas nic, len som nevedel komu to povedat, tak som to vystrelil sem. Iste psychicke uvolnenie je uz to, ze si to niekto aspon precital. :) Takze vdaka.

agartio2

gbstw, bohuzial, tak, ako si to predstavujes, to nefunguje.
niektore veci sa nedaju natrenovat, napriklad laska.
ak sa nauci manipulovat dievcensku mysel, to este neznamena, ze sa dostane k srdcu.

gbstw

A vies ze to vsetko mozes zmenit iba ty sam?

My tu na fore za teba to dievca nezbalime.

Vsetko to je len a len o tvojom pristupe a pohlade na vec.

Pises, ze si introvert. Zajtra je nedela, bez do najblizsieho obchodneho centra a oslov 5 podla teba velmi peknych a atraktivnych holiek.
To iste opakuj aj pondelok, utorok stredu...Po XY osloveniach zistis, ze to nie je az take strasne a tazke. Plus sa dobre zabavis a holky budu stastne ze stretli takeho typka ako si ty.

Zo zaciatku to budes mat tazke, a tvoj mozog ti bude vymyslat 157 dovodov preco by si ich nemusel oslovit, ale vtedy si prave povedz dovod preco by si mal.

Ver mi, funguje to.