Vraj som spiatocnicky a malo spolocensky

Príspevok v téme: Vraj som spiatocnicky a malo spolocensky
wreggert

ahojte, mam problem vo vztahu s priatelkou, ani neviem preco to idem pisat na net, asi som sibnuty ozaj, no ale co uz, ja mam 25 ona 22, sme spolu uz nejaky cas a ona mi zacina vycitat niektore veci, a na oplatku aj ja jej aj ked viem ze je to na nic, vadi jej ze malo chodime do spolocnosti, ona by chcela chodit na disky a posedenia s kamaratmi (povacsine len jej), mne to osobne staci tak 2x krat do mesiaca, oni vacsinou preberaju veci kto ma aky mobil, kde sa pojde na disku, kto mal co hrozne oblecene, kto koho podvadza, koho auto kolko zere, ako vravim raz za cas ked si vypijem nemam to problem pocuvat ale nie stale, uz len tie disky ja to prilis nemusim uz, mam to za sebou, priatelku nemam problem tam samu pustit i ked sa mi to dvakrat nepaci, dalsiu vec co mi vycita ze som spiatocnicky, v hudbe v style atd, lebo pocuvam rocknroll a celkovo vacsinou starsiu hudbu, dokonca aj auto mam stare, mne sa proste to retro paci, a su tam aj dalsie veci, myslite ze ked sa uz hadame o takychto veciach speje to ku koncu alebo by som jej mal viac ustupovat alebo ona mne ?

lilyiankaa

nuž vy ste naozaj obaja dosť odlišní, ale určite ak k sebe budete tolerantní, môžete to ustáť, môžete mať pekný vzťah, neskôr možno aj niečo iné :) len si hlavne nič nevyčítajte, každému z vás vyhovuje iný druh zábavy, páči sa vám iná hudba ..ale prečo sa z tho posmievať, alebo druhého obmedzovať? prečo by si len za to, že počúvaš iný štýl hudby ako ona a máš staršie auto, tak by si mal byť pozadu?? t je mi fakt divné ...a inak sa čudujem, že ju bavia hentaké témy s kamoškami stále preberať ..ja som síce žena, ale také témy rozhovoru ako si spomenul ma vedia totálne zabiť ...ja sa do druhých nestarám, lebo sama nenávidím, ak sa niekto stará do mňa .... ja napr. tiež nechodím von so svojím priateľom, ak ide s kamošmi ..čo by som tam aj robila počúvala tie drísty (pre mňa) pri pive ..o autách a neviem čom .... nech si on ide, ja ostanem doma niečo robiť a spokojný sme obaja :) takže kompromisy a tolerancia vo vzťahu je veľmi dôležitá

Ona

Hovorit o tom, ze sa chce clovek usadit len na zaklade toho, ze pocuva starsiu hudbu, ma rad retro veci a nebavi ho chodit na disco je min. take scestne, ako tvrdit, ze vsetky zenu chcu len buranov...:)

doremi

tak do vztahu by mali ist ludia, co si vyhovuju AJ v style zivota, zabavy, hodnot a pod. samozrejme, na rozchod to nie je a zas manzelia este nie ste, ani zasnubeni, aby ste vsade chodili spolu. Dajte si navzajom nejaky priestor, prospeje to obom, ved nikde sa nehovori, ze ak idete vecer niekam von, zakonite musite ist spolu. V tomto robi vela ludi chybu, ze ked su vo vztahu, travia spolu tolko casu, ze ich to zacina az prilis zavazovat a obmedzovat, az prichadzaju na to, ze su vlastne uplne rozdielni, vycitaju si to, az sa rozidu. pre nu je uplne normalne a primerane jej veku, ak ma chut sa zabavat, hoci aj kazdy piatok na diskoteke, pre teba je normalne ist na koncert, pocuvat rock a neriesit mieste klepy kto s kym kedy ako a preco :D naucte sa obaja akceptovat toho druheho a jeho vlastne potreby a bude to fajn :))

Agnes998

No zda sa ze kazdy sa zaujmovo uberate inym smerom, ak ste obaja hodne tolerantni tak to mozte ustat, napr. moja teta a stryko ziju spolu cez 20 rokov stastne, obaja su uplne ale uplne iny, maju ine zaujmy, on furt niekde beha s kamaratmi, na dovolenky chodi s kamosmi na jachtu alebo pod., ona je zas vacsinou doma a stara sa o dom, o rodinu, na dovolenku chodi k svojim rodicom na vychod. Ale obaja si ziju svoje zivoty casto jeden od druheho ale nevycitaju si to, toleruju sa, ona mu nevycita ze furt niekde beha, on jej ze nikde behat nechce a za kamosmi chodi sam. Tak mozte mat aj takyto vztah a byt spolu stastni aj do smrti. Asi uvidis casom kam to u vas bude smerovat, ak by ona moc vyvolavala hadky a moc ti vycitala tvoje ine zaujmy tak to asi velky zmysel nema. Nech si najde nejakeho disko boya a spolu budu vymetat diskoteky a ty zas nejaku co rada chodi na turistiku a do prirody alebo podobne.

miso 21

viem o com hovoris... nudne vecierky s ludmi baviacimi sa o nepodstatnych nezmysloch ... podla mna si ty dospely ona nie... najdi si skutocnu zenu a nie decko .. trosku krute ale je to tak .. podla mna sa k sebe nehodite...

ciculienocka

preco by som mala byt mimo?
len som poukazala na fakt, ze ludia dnes pouzivaju slovo ZLATY - ZLATE - ZLATA nehvodne, nie len TY, ale aj ludia v mojom okoli.
to uz radsej napisem ze je PRIJEMNY, MILY alebo SLADKY ked uz tak ale ne ZLATY :D

ciculienocka

phoe
zlaty chalan?
stavim milion ze si zena :D
ono hovori sa "zlaty pes" "zlate zvieratko" a niekedy aj 'zlate dieta' co je uz volovina..
lenze vy zeny zlatych chlapcov nechcete, lebo vy zeny chcete buranov.
takze vlastne bud si rozpoltena osobnost, alebo neviem preco taky text. mozno si uz vydata.