Ako mam schudnúť

ericka1111

Chodievaj na prechádzky, zabehať si, rob doma drepy, brušáky, kliky. Veľa cvikov nájdeš na Youtube. Nepapaj veľa sladkého ani nepi veľa sladených vôd ako Kola, Fanta, džúsy. Hlavne veľa trpezlivosti, neočakávaj že schudneš za pár dni. Pre teba je dôležite, aby si bola zdravá, papala zdravú stravu a dostatočne sa hýbala.

Fuck

Vždy keď niečo zješ tak to automaticky chod vyvracat na wc a schudneš lebo nebudeš mať nič v žalúdku alebo budeš mat pocit že si najedena?‍♀️

hanahanaja

Nech Ti rodičia kúpia nejakú vačšiu kvalitnú trampolínu (ideálne, ak máte záhradu) a každý deň skákať aspoň hodinu :) zober aj kamošky a budete sa aj zabávat aj tvarovať postavu.

munz

ale veď ELSA len odrbáva. Túto rozprávku o zázračnom schudnutí len kopíruje a pridáva do každej témy v diétach, len sa mení prípravok, teraz to bol thermacuts a predtým nejaký reduxs. A mení aj prihlasovacie mená, teraz ELSA, predtým PATULI aj ako MARIA. Čiže jasná snaha odrbať a nalákať čo najviac zúfalcov.

Bubliii

Elsa, a keď tie tabletky vysadíš, tak čo sa stane? Hádaj? Alebo ich chceš brať do smrti? Mala si sa radšej dať na tú zmenu stravy, lebo bohviečo je v tých tabletkách a či tam vôbec je nejaká účinná látka...

Elsa35

Ja som mala tiež strašné problémy s váhou. Teda nemala som nejak extra vysokú nadváhu ale prihodili sa mi aj iné zdravotné ťažkosti. Už som si naozaj nevedela dať rady. Diéty a podobné srandy nepodporujem, neverím tomu a aj tak je to vždy bež dlhodobejšieho výsledku. Do posilky som chodiť nemohla pre iné zdravotné problémy čo ma trápili. Hľadala som niečo účinné s dlhodobým efektom. A tu -odkaz odstránený- som našla tabletky thermacuts na chudnutie. Nemôžem si ich vynachváliť!!!!!! Strašne sa z nich teším. Objednala som si ich približne pred mesiacom a schudla som už 7 kíl!!! :-))) Samozrejme sa popri tom snažím dodržiavať stravu a chodím pravidelne von na prechádzky. Veľkú fyzickú záťaž si žiaľ pre môj zdravotný stav nemôžem dovoliť. Zo začiatku som sa veľmi potila a bola som smädná. To trvalo asi 2 týždne. No pochopila som, že z tela sa "vypotili" tie zlé tukové potvory a iné svinstvá, takže som sa týmto spôsobom len čistila. Teraz je to všetko v normálne. Ráno pred jedlom hodím 1 tabletku a počas dňa pijem dostatok tekutín. To je všetko čo musím urobiť aby som sa cítila lepšieeee!! A už je to aj na mne vidieť!! :-))

oskarkai

Zmenit stravu, to je zadarmo :) a mne pomohlo cvičenie na trampolíne. Neodporúčam však kupovať nejakú najlacnejšiu, lebo také dlho nevydržia. Niekto tu spomínal značku Exit, tá je naozaj dobrá, tak skús popozerať kde sa predáva. Je to trochu investícia, ale máš na roky vystarané a cvičenie zadarmo.

Gima

Ja ked som bola mala a mala som velke brucho, tak som z chladničky vybrala zavarané kysle uhorky a dve zjedla a trochu odpila z tej vody. Pomohlo mi zmenšiť brucho. Neskor som si kupovala na chudnutie kysle rybičky. Najlepšie mi na trávenie pomáhalo acidofilné mlieko - acidko. Vdaka tomuto triku som sa vyhla umornému cvičeniu.