Študovanie

0vecka

ja ti to poviem inak. Ono na VS sa ucis vsetko mas strasne velky zaber. teda sa ucis nic o vsetkom. V praxi budes mat strasne maly zaber a budes potrebovat vediet vsetko o nicom. VS je len o prehlade.

Napr. taky lekar sa uci anatomiu celeho tela a nakoniec je z neho zubar. Ak zabudne ake kosticky su v chodidle tak je to aj tak jedno.

Preto ti je aj tak 95% z toho co sa naucis na VS naprd.

lilyiankaa

Laura, ja ti neviem, ale poviem ti tak, že mne tá vysoká bola tak na dve veci :D nemám pocit, že budem pracovať v smere, kt. som vyštudovala, akurát ma škola pripravila o kopu peňazí a o pár zamestnaní, keďže niektorým zamesntávateľom vadilo, že študujem .... jedine, čo mi to bolo, pár super ľudí, čo som spoznala :)

Laura93

a práve pre toto si stále kladiem otázku či mám vôbec ist na tu vysoku skolu :/

už pol roka sa neviem rozhodnút :(

lilyiankaa

na vysokej som študovala úplne niečo diametrálne odlišné ako na strednej a pracovala som vždy v niečom inom ..a teraz idem znova do úplne inej práce :)

benovica

nuz a veruze bolo. hlavne pocas studia ma to hnevalo lebo to boli poucky iba a oberalo ma to o cas. stale som na hodinky pozerala, jedna prednaska trvala snad cely den. a tolko veci som chcela robit, radsej si ist privyrobit, po vonku lietat, kreslit, na hory ist. a teraz ked som v praci na to nemam cas. skoda mladosti. aspon tej mojej.

bublinka94

A nieje ti to ľúto , že si nad niečím stratila čas a venovala si sa tomu a učila a nakoniec si to aj nevyužila...?

benovica

no ja som na strednej aj vysokej studovala to iste...po vysokej som prisla do zamestnania v tom istom odbore a nevyuzila som tam doslova nic. mozno tak excel ale ten som sa ucila sama z netu lebo v skole to bola bieda.
a teraz robim uplne nieco ine. nejak sa uz clovek prederie zo dna na den