Navsteva kozmeticky

simka111

ja chodim tiež na čistenie pleti-najprv ma odliči ak treba,nanesie mi zmekčujúci gél na otvorenie porov,povytláča,použije pletovú vodu,nanesie masku,nikedy použije aj ultrazvuk aby sa pleť rýchlejšie zahojila,nanesie krém a ešte aj nejaký liečivý mejkap, ked som bola naposledy na určité miesta mi pod mejkap naniesla aj gafrovú masť.

Ja som veľmi spokojná, hoci v mojom prípade musím chodiť každý mesiac aby som mala pleť stále taku čistu ako po čistení.

Spokojna

Muc, nechapem preco tak reagujes. Ja som iba chcela popisat svoju skusenost s mojou kozmetickou tak ako to urobila aj Juhana nizsie. Tebe nieco na tom vadi?
Mimochodom jej netreba nic nahanat, je na trhu uz 15 rokov, ako mi povedala a klientely ma tiez vela ako vidim, ked k nej idem.
Chcela som iba odporucit, tak preco do mna skaces? Preco nenapises podobny koment aj na prispevok predtym?

Spokojna

Ja mam tiez uzasnu kozmeticku v BA. Tato ma lekarsku kozmetiku, vsetky baby v salone maju zdravotnicke vzdelanie a spolupracuje s lekarmi. U mna na zaklade vysevu na tvari odhalila problemy so stitnou zlazou o ktorych som nevedela. Takze mi najprv vybavila lekara a povedala, ze az ked ma on vylieci, tak mam prist za nou, ak budem chciet, lebo ze by iba zbytocne odo mna tahala peniaze. Tym ma presvedcila, ze jej ide v prvom rade o spokojnost zakazniciek. Inak robi neskutocne dobru masaz tvare, takyto relax nikde nezazijes a ma uplne krasne priestory. Vierka 0905433731

juhana

Ahoj ja mam perfektnu kozmeticku ktorej sa môžeš opýtať všetko.ja som pochodila toho už kopec ale zatiaľ najlepšie ma vycistila ona.odmaluje tá posúdi tvár podľa toho dá buď páru alebo krém. Povytlaca a dezinfikuje takým teplým tvár .cca hodinu hodinu a pol som tam.