Špehovanie svokrou!

Príspevok v téme: Špehovanie svokrou!
NAtaliaQ

Iný názov pre túto tému som nevedela vymyslieť. Ide oto, že bývam u svokrovcou a moja svokra ma neustále špehuje. A jeto preto, lebo ma upodozrieva,..ked ma vidí za PC..je priam alergická. Lebo si myslí, že si tu udržiavam frajerov. Dokonca tak rovno, že ským si píšeš..z jakým frajerom..A ja nato, že s desiatimi :-) Ked inak nedá. Ani môj manžel není tak žiarlivý ako ona. A týka sa to aj cez deň..v kuse mašpehuje čo robím..A vykecávať príde hlavne večer,ked sauž ja chystám do postele. Ja sasňou aj porozprávam,,ale tiež potrebujem chvíľku času pre seba. A ona nemá jediný dôvod žiarliť. Mám dobru povesť, nemôže omne nič. A pritom sa obava.....či sú to všetky také svokry, neviem. A hlavne namňa žaluje svojmu synačkovi. Ja netvrdím, že som svätica, aj somnou je ťažko.ale doslova ma to vytáča...Zíza namna od hlavy až po päty, ako som oblečená.no jeto normálne?...Ach, ach.....čo si o tom myslíte??

NAtaliaQ

Ano...veci neako dopadnu...bud dobre alebo zle..su len dve moznosti. Ved davnejsie ale clovek sa snazi prisposobit predsa. Ale urcite jeto na tej lepsej ceste...viac som zacala s nou komunikovat ako kedysi..A kazdy sme neaky s chybami..aj ja ich mam. A myslim. ze kazdy...

NAtaliaQ

Pho .. :-) ze normalne si zabil teraz :-) Prichadzaju vianoce jojo ;-) ..ona ma neznesie pri pc..aj ked tam vobec nechatujem...Ale ked je pri pc jej synator..vtedy je to o.k. Ale nie ludia ako som uz pisala nerozoberajme prilis ..papa

phoe

Takže vy spolu uz bývate 15 rokov ? A dteti máte? Veď po 15 tich rokoch ti snáď už nebude lozit do súkromia , to snáď už máte za sebou nie ??

pandorica

Natalia, asi si budeš musieť so svokrou sadnúť a porozprávať sa s ňou na rovinu, inak možno ani nechápe čo ti vlastne vadí.Možno si myslí, že ti chce len dobre.