Bolo to vobec rande?

Príspevok v téme: Bolo to vobec rande?
Slovak777

Ahojte,

pracujem vo firme kde je vacsina kolegov muzskeho pohlavia. Mame tam jednu kolegynu, ktora sa mi velmi paci. Snazil som sa jej to dat nejaku dobu najavo. Myslim, ze aj uspesne, pretoze si to vsimli aj ini kolegovia. Mame z firmy kopec akcii po praci, takze sme mohli spolu travit nejaky ten cas. Problem bol vsak ten, ze je tam vzdy vela dalsich kolegov a clovek nema moc sancu sa lepsie (v sukromi) porozpravat a zblizit. Tak som to chcel zmenit. Rada sportuje tak som ju chcel pozvat na badminton. Ona navrhla, ze by si radsej pozrela film. Ja na to, ze OK. Ona navrhla namiesto kina, radsej vecer pri vine u mna doma s tym, ze si pozrieme nejaky dobry film a pokecame. Clovek by cakal, ze islo o rande. Ale tu to zacina. Ja teraz vobec neviem, ci to naozaj rande bolo. Mam k tomu nejake dovody - napr. este pred tym, nez vobec bola u mna to len tak letmo spomenula inemu kolegovi. Ak by to chapala aj ona ako rande, tak mi pride logicke, ze to nikomu nepovie, nie? Navyse mi ten kolega povedal, ze to oznamila takym stylom akokeby sa nic extra nedialo. Vecer bol inak super. Zasmiali sme sa, bola u mna cca od 19 do 24. Odprevadil som ju, bolo aj objatie. Velmi sa mi paci. Chcl by som ju ziskat. Len neviem ako to chapat. A co robit dalej? Casto chodi napr. aj s inymi kolegami von na rozne akcie. Myslim si, ze sa mozno aj ini o nieco pokusali. Mam trochu pritlacit na pilu a dat je to este viac najavo? Aky mate nazor? Dakujem za rady :)

doubledog

jsajs
ved on sa so sexom neponahla, to skor ona.
mne sa tiez uz stala podobna situacia, a vtedy sa mi aj potvrdilo, ze tej zene slo hlavne o sex.
nemam voci tomu nejake moralne namietky, je to kazdeho vec, ako to berie.
ale takisto je aj moja vec, ze s tym nemusim suhlasit a nemusi mi to vyhovovat.

0vecka

2 jsajs to nieje pravda.. vecsine chlapov ide sice o sex ale nejaky vztah potom je mozny. Akurat ze sa nam enechce cakat polroka a potom nas posle do kelu ze by chcela niekoho iniciativnejsieho

jsajs

Slovak777 nemas byt preco zmateny, je to v poriadku, niesi typ chlapa, ktory skoci na zenu hned co ju pozve do bytu. No pusu si jej mohol dat ako skusku na zistenie, co k tebe citi ona. Ci ta berie len za dobreho kolegu alebo nieco viac. Ale s tym sexom by som sa na tvojom mieste vobec neponahlala. Ved to je na zaciatku vztahu to najkrajsie navzajom sa pomaly spoznavat, tuzit po sebe, citit tu radost, stastie..
Preco hned sex? Blbost. To, ze tu niektorí na fore by hned skakali do postele s kolegom ci kolegynou, keby ich pozvali na byt, znaci, ze im ide len o sex. Ale ty ju mas rad a chces ist nato pomaly. Pekne. :)
Kam sa ponahlat? Dnes sa vsetci hrnu hned do sexu na zaciatku a potom sa cuduju, ze k tomu druhemu, uz nic necitia. Jasne, ked to vyvrcholenie tuzby po sebe uskutocnili hned na zaciatku, tak nieje dovod dalej sa snazit a o nieco bojovat. Uz som dosiahol co som chcel, idem dalej.
Rada odomna, pozvi ju este niekam a normalne sa s nou bav o com chces. Pokus sa ju pobozkat a uvidis, ci ti to opatuje alebo ti vylepi. :D Drzim palce.

Fleur-de-lis

no vieš, tu na fóre každý len háda podľa informácií ktoré dostal a podľa svojich skúseností.
Ja osobne by som si na prvé rande nevyberala hneď byt. Aký bol jej motív to tu ale nikto nemôže vedieť.
Tak tú zmätenosť si musíš vyjasniť len s ňou :)

Slovak777

@agni - chvilku som si myslel, ze si ta dotycna, o ktorej tu pisem, pretoze dost podobne to zdovodnila aj ona :)
presne tak som to celu dobu chapal aj ja, lenze ako vidim nazory druhych tu na fore, tak som uz uplne zmateny...

agni

tak patrim asi medzi hlupe a naivne baby, ktore nevedia ako to chodi asi lebo ja by som pozvala kamosa ku mne na film vecer a NIC by nebolo!! mne to pride ako ta najlepsia moznost niekoho spoznat, sukromie a moznost pokecat uplne o vsetkom, viac sa spoznat...ako zvazujem teraz ci by to bol vobec dobry napad ci by si nemyslel, ze chcem s nim nieco viac, ked to vy tu takto prezentujete...mam dost rokov ;) takze nie som decko uz davno a podla mna skus to nejak este s nou,zavolaj ju von, ked neriskujes nemas co ziskat ;)

Slovak777

@phoe - odkial vies, ze sa nechava opalovat aj inymi v praci? Ja som povedal, ze chodi na akcie aj s inymi kolegami. Co je vcelku logicke ked je nas 90 percent chlapov a mavame dost udalosti po praci. To este nemusi znamenat, ze sexovala so vsetkymi okrem mna. Ci sa niektori z nich o nieco pokusal tak to je otazne...