Samota, ziadny vztah stale

Príspevok v téme: Samota, ziadny vztah stale
Flaarik

Zdravím mam 21 rokov bohužiaľ a neskutočne ma trápi samota ešte som nikdy nemal dievča to ma neskutočne štve ma to deprimuje cele dni, nemam ani kamarátov ani kamarátky.

Neviem prečo som stále odsudzovaný tým že neznášam diskotéky a nechodím na nejaké odporné ožran párty.
Čo je na tom ako zlé keď to nemám rád?
Mám rad čítanie kníh, turistika, pozeranie dokumentárnych seriálov, anime a to mam ako nemať kvôli tomu dievča za to že moje koničky su odlišné ako väčšina mládeže alebo čo?

Na strednej škole som bol odsudzovaný za to, a mám už tohto odporného života ozaj dosť. Stále len samota bez kamarátov, bez dievčaťa za to že nechlascem a nefajčím ako dúha asi som neni pre dievčatá štýlový alebo čo.

Chodím do kaviarne a reštauracii a čo s toho dievča nemám strata času vôbec niekde chodit, sam tam len sedeť a jest alebo piť kávu. Hentá zoznamka azet.sk a FB tiež nema nejak efekt ako vidím, vypisujem "hľadám dievča na zoznámenie" a stále nič.

Zrejme je asi úplne suprové ist na disco chovat sa ako grazel to asi u dievcat zaboduje my to pride cim vacsi chrapun tym lepšie alebo čo.

Tomas12345

Akosamate :

Kde v biblii je napísané že človek ktorý je asocial hresi ? A mimochodom prečo odsudzujes to čo vy sami katolíci schvalujete ? Mám na mysli život mnichov. Oni skoro ani nevychádzajú z kláštora von. Ja tiež chodím malo von, ale zato o dosť častejšie než oni.

Po kamarátoch netúžim, stacia mi tí virtuálnym. Čo sa týka partnerky tu by som chcel mať, ale vLv mojej situácii to nie je možné.

Akosamate

Tomáš, ja som tiež veriaci, som katolik. Poviem ti len jednu vec, ty povieš že si veriaci a ako iní by mali byť, ale žiješ opak toho čo chce Boh, ty žiješ ako asocial a napíšeš že ti to vyhovuje?? To určite. Chcel by si byť s priateľmi či tvoriť vzťah so ženou. Boh nestvoril človeka asociala, Boh stvoril človeka pre spoločnosť.
Máš pravdu v tom že Boh má byť u človeka na 1 mieste.

Tomas12345

Kendaa :

Nie som jehovista ale evanjelik.

Kaido :

Nepracujem pretože mám zdravotné problémy. Co sa mojho "asociálneho života" týka, mne takýto život vyhovuje.

Ja nehovorím že kresťan nemôže mať ženu, iba tvrdím že Boh musí byť pre kresťana vždy na prvom mieste, prednejší než žena.

Defcon :

A ako by sa mal podla teba správať krestan ktorý nie je fanatik ?

.
Kendaa :

Riadiť sa má človek podľa biblických prikázaní bez ohladu na to či to tak robia aj druhí alebo nie. Ty si ale z Biblie vytrhávaš to čo sa ti hodí, a čo sa ti hodí tak to ignoruješ. Takto to ale nefunguje !

Kendaa

Tomas mi pride ako Jehovista, zberba sektarska co ti nanuti Boha vzdy a vsade. Mal by sa stat knazom a neriešil by hovadiny

Kaido

Tomas
Ty si mimo ja nie som krestan ale poznan kopu krestanov a ziju normalny spolocensky zivot, maju frajerky,frajerov, stretavaju sa na besiedkach a vo faratskom zbore, ziju normalny zivot... Toto co tu prezentujes ty je fanatizmus, ved si len asocial co zije zavrety doma, nepracuje a nehava sa zivit rodicmi. To uz toto bude pre tvojho boha sklamanie skor ako nemat zenu.

Kendaa

Ja nie som zakomplexovany kresťan. Riadiť sa podla ich prikázaní ktoré nedodrzuju poriadne ani oni v cirkvi tak sa zblaznim.
Oni raz urcili zw aj bozkavanie je hriech lebo vedie k sexualite. V tom pripade som uz zhresil ako 10 ročný :D
A čakat trebars do svadby aby som mal prvy krat sex? Vam to chlapci musi riadne *** na hlavu, aby som si ženskú neodskusal.
Verim v Boha ale neprehanam :))

Tomas12345

Kendaa :

Si veriaci ale sex je pre oveľa dôležitejší než Boh ? Toto je ale v rozpore s Bibliou ktorá náš učí že na prvom mieste je Boh a až potom nasledujú ostatné veci.

Mt 22 : 36 - 38
Učiteľ, ktoré prikázanie v Zákone je najväčšie?“ On mu povedal: „Milovať budeš Pána, svojho Boha, celým svojím srdcom, celou svojou dušou a celou svojou mysľou! To je najväčšie a prvé prikázanie.
..............................................................................................................

A prečo ako kresťan radíš autorovi aby si zaplatil prostitútku ?

Kendaa

Ty vole! Tomáš akože vážne? Až takto?! :D
Tiež som veriaci, chodím do kostola a verím v nebo i peklo.
Ale ked si mám vybrať medzi euforiou z nejakej krestanskej svätej veci a sexom, tak rozhodne vyberám sex! :D

A autorovi článku ... nečítal som všetko len to posledné ... ak dokážeš dať 100 e za nejaké jedlo v reštike a nadávaš že si panic, čo tak obetovať 20-50 ečka za nejakú čaju napríklad z pokecu ktorá ti dá zasunúť? A máš po probléme ... a nikdy nevieš kedy z jednorázovky to prerastie do epickej lásky!

ivobrick

To je dobre, ze existuju chlapci ako vy. Viac zien ostane tym normalnym chlapom. Ked Vas ani po 6 rokoch nenapadlo hladat problem v sebe.