Hrudkovitý výtok

Príspevok v téme: Hrudkovitý výtok
Pou

Ahoj, chcela som sa opýtať, mám hrudkovitý taký akoby tvarohovitý výtok z pošvy (viem, že je to vaginálna mykóza) ale môže to znamenať, že som tehotná?? Mám 17 a nikdy som nebola u gynekológa. S priateľom spolu sexuálne žijeme už dva mesiace. Nepoužívame prezervatív lebo je MNE nepríjemný a vôbec nič s ním necítim a antikoncepcie sa bojím, proste sa vždy urobí bokom. Minulý mesiac som takýto výtok nemala, teraz mi však začal asi pred týždňom tento "tvaroh" tiecť odtiaľ a vygooglila som si, že to je najčastejšie v tehotenstve a keďže mi už 6 dní mešká menštruácia môj mozog si dal dve a dve dokopy a teraz panikári. Nechcem byť tehotná, som v treťom ročníku na strednej a moja mam si stále myslí, že som panna aj keď sme s priateľom spolu už tri roky a dva mesiace. Asi dva-tri dni pred tým ako sa mi objavil výtok sme mali s partnerom bujarý víkend. Podrobnosti nebudem opisovať, iba to skrátim, myslím, že ma poškrabal zvnútra na pošve a na rodidlách a nasledujúci deň sme dokonca použili jeden kondóm na dve diery v nesprávnom poradí, lebo som mala jeden bláznivý nápad (áno, akože najskôr do zadku potom do predku. Myslíte že to môže byť kvôli tomu víkendu alebo som pravdepodobne tehotná? Žiadne antibiotiká ani antikoncepciu neužívam. Prosím, nechoďte do mňa s tým- taká mladá a hneď do ryti a pod. ... ja viem bola to šialenosť, hneď som mu prikázala aby to vytiahol, strašne to bolelo :( Nechcem vyhadzovať peniaze za tehotenský test, stále si v hlave musím opakovať, že je to len meškajúca menštruácia kvôli chorobe a vždy keď si na to spomeniem tak ma napne. Bolesti v podbrušku mám už dlho a doteraz dúfam, že je to prichádzajúca menštruácia. Dúfam, že nie som tehotná, veď sa do mňa ani raz neurobil!

Kvety zla

aha, kedze je to uz mesiac stara tema tak pou uz pravdepodobne vie ci bude kocikovat alebo nie. :) cize vela stastia s pripadnym babatkom.

Kvety zla

rit sa pise s makkym i, ked uz sexujes do zadku tak to aspon napis spravne.
ked nechces byt tehotna a nechces pouzivat antikoncepciu ani kondomy existuje dobludu dalsich moznosti ktore su bezpecnejsie ako prerusovana suloz - navyse kopec deti co sexuju takto nevedia ze su pravidla ktore musis dodrziavat pri prerusovanej sulozi ak nechces kocikovat (po kazdej ejakulacii sa vymocit kedze moc zabija spermie, ak idete na druhe kolo hoci dve hodiny po prvom styku ale ak sa chalan nevymocil tak mozes byt tehotna; navyse musi mat chalan neskutocne sebaovladanie lebo je niekedy problematicke presne odhadnut kedy to nanho uz pride a najbezpecnejsie je ak sa "dorobi" rukou mimo; a podobne).
inac antikoncepcie sa bojis a tehotenstva nie? to ako funguje, vysvetli mi to prosim ta. pretoze ja som o nieco starsia nez ty a stale ovela radsej beriem antikoncepciu nez by som mala kocikovat.
analny styk boli len vtedy ked nevies ako to mas robit, a to ty ocividne nevies. cize tak ti treba. lebo to nebol blaznivy napad to bol uplne debilny napad - na analny styk potrebujes dobludu pripravy, nekonecnu predohru a ne ze ti to strci rovno do zadku. nehovoriac o tom ze ako sama vies, po analnom styku NESMIES mat vaginalny styk.
ako bolo spomenute, jedine gynekolog ti urci diagnozu (mozes mat sexualne prenosnu chorobu, ale aj len obycajnu vaginozu alebo mykozu). cize ak sa chces vyliecit a nechces si sposobit dlhodobe problemy a prist na to ci si alebo nie si tehotna, tak tam musis ist tak ci tak.
a ak naozaj budes tehotna, tak este prosim ta vysvetli svojej mamicke presne ze "kondom nechcem a antikoncepcie sa bojim, preto som tehotna". ako to planujes riesit ked naozaj budes tehotna? mne sa rozum zastavuje nad takou nezodpovednostou.

AliAli

jasne, 100% je to bakteria z criev, ktora sa prenasa zo zadku (momentalne mam to iste aj taky isty zazitok :D), ale musis ist gynde nech ti da na to lieky

TinaM

podla mna si nieco chytila a tak ci tak budes musiet ist na gyndu. A kedze nepouzivate ochranu, mal by ist aj tvoj chalan, lebo si to budete stale "vymienat" ak sa nepreliecite obaja. Ale trosku nechapem, ako si TY mozes neuzit sex s kondomom. Iste, je to rozdiel aj pre zenu ale na tvojom mieste by som sa fakt zamyslela.