Vysoka skola pre vedomosti a radost

Príspevok v téme: Vysoka skola pre vedomosti a radost
apredsa

Aby som to skratila, hladam nejake odporucania ohladom vysokych skol (ak sa vobec najdu). na vysoku, to je jedno aku, som sla s tym, ze som mala obrovsku chut sa ucit, spoznavat, venovat sa tomu aj nad ramec povinnosti, proste oddat sa tomu. dokonca som sa cez leto aj pripravovala na matiku a kybernetiku aby sa mi do toho lahsie dostalo. cakala som zainteresovanych ucitelov, nadsenie, chut spoluziakov aj profesorov objavovat nove veci. ano ano, prislo vytriezvenie a mnohostranove poucky, ktore sa bolo treba naucit naspamat. klast otazky ucitelom bolo nepredstavitelne, ci uz kvoli tomu, ze mali cez 80rokov a ledva stihali s dychom alebo bolo jasne ze odpoved ani nebudu vediet.
a predsa len by som chcela este raz jednu vyskusat, je mi zhruba jedno aku, ake zameranie len aspon raz zazit potesenie z akademickej pody a ucenia sa. boli ste alebo viete o nejakom odbore, smere, kde je aspon par dobrych ucitelov, zaujimavych predmetov a pod? najlepsie nieco externe kedze uz pracujem. dakujem

winki

enviromentalne manazerstvo....spu. Pár, viac ako pár super profákov, ktorý prezradia aj veci z osobnej praxe, príklady a usmeria pre život. Ja len a len pozitívne poznatky. Len na málo prednáškach som zaspávala (skôr na dennnom), na externom to bolo viac do života a naozaj super.