Náhrada pečiva

Príspevok v téme: Náhrada pečiva
megykiss

Dobrý deň :-) chcela by som sa opýtať, čím sa dá nahradiť pečivo? Pretože viem, že ak chcem schudnút, pečivo nie je veľmi dobré. A kedže stále chodím do školy, potrebujem tam samozrejme aj papať :-) lenže na desiatu mávam väčšinou len pečivo. Preto sa chcem opýtať, čím ho vy nahrádzate. Ďakujem. :-)

htherapy

Pecivo mozes kludne uplne vypustit zo stravy, pretoze je z bielej muky+konzervanty+prazeny slad (ako imitacia tmaveho peciva).

Chvilu to trva, ale zvyknes si. Miesto toho prejdi na ovsenne vlocky, nie marketingove musli ala Nestle, treba sa zacat pozerat do regalov mimo vysky oci (tam vacsinou su tie najnezdravie veci).

Celuli

Ahoj :) minuly rok som sa tiež rozhodla nejesť žiadne pečivo.. Namiesto toho som si robila do školy zeleninové šaláty... Podarilo sa mi schudnúť asi 8 kilov... ALE!! Ked som pečivo opäť začala jesť, prejavil sa u mna jojo efekt ako.......

Preto som zmenila stravovanie- od 15.00 sa snažím nejesť žiadne sacharidy ale len bielkoviny... A ozaj to zaberá... Do tretej možem jesť všetko- pečivo, sladkosti, ovocie. Po tretej si dám radšej len mäso so zeleninou, syry a podobne... Schudla som takto zatiaľ 7 kg a myslím, ze váha pôjde este dole ;)

odpovedam

pecivo ma vela tukov a konzervantov. je jedno, co je to biele alebo celozrnne pecivo. Ak poznas poctivu pekaren, kupuj odtial celozrnne tmave pecivo.Pripadne si upec zdrave placky:

Rozmiesaj vajicko, prisypavaj tam celozrnnu muku, kym nevznikne husta zmes. Pridaj slnecnice, sezam, pripadne pomlete orechy, sol a nejake korenie. Hod na lanvicu, upec do zlatista z oboch stran a mas zdrave placky. Samozrejme, smaz ich na zdravom oleji - odporucam kokosovy. Nie tie z potravin.

Na desiatu do skoly vsak najvyzivnejsie a bez priberania su bielkoviny. Vezmi si napr. cottage cheese so zeleninou, pripadne tvaroh s ovocim. Ja pecivo napr. nekonzumujem, obcas si urobim tie placky. Da sa to bez toho. Tie placky mozes zjest aj s cottage cheesom, pripadne s rybami v konzerve a pod. Je to uz na tebe.

Toska

Megykiss,tak ako pri športov.telo potrebuje dobrú životosprávu lebo spaľuje... tak aj pri učeni spaľuješ.Či nie?To si až taká tučná?Nechaj si to chudnutie po skončeni školy.Ako chceš..