Prečo mi to prekáža?

Príspevok v téme: Prečo mi to prekáža?
ctrlalt

Zdravím, z nejakého dôvodu, ktorý určite nie je racionálny mi vadí, že je kamarátka s mojím bývalým v kontakte. Rozišli sme sa v dobrom, nič vážne sa nestalo, ale ja som si ho obľúbila ako človeka, no nezostali sme v kontakte vôbec. Čo mňa veľmi mrzí. Táto kamarátka sa s ním stále občas stretáva a vždy, keď sa o tom dozviem ma to bolí. On je ten typ, čo nevidí zmysel v tom, aby ľudia po rozchode zostávali kamaráti. A teda človek, ktorý mi bol blízky mi z môjho pohľadu bezdôvodne zmizol zo života, chýba mi a na tú kamarátku asi žiarlim. Mám pocit, že je to veľmi detinská reakcia a rada by som s tým niečo urobila. Neporadíte? Vyriešilo by sa mi tým veľa iných podobných vecí, ktoré v živote vnímam podobne aj keď toto môže vyzerať ako banalita.

Hrac

a chces ho spat ci nie? Ved podla mna to je normalne, ze je v kontakte s kamaratkou. Ja som tiez s viacero kamoskami mojej ex v kontakte, kedze pocas vztahu sa stali aj mojimi kamoskami.

_meno

ahoj ctrlalt

ak mozem prispiet trochou:
zrejme si ho mala rad preto, aky je.
on ta mal rad preto, lebo mu to prislo vhod.
samozrejme ze jeho sucasne dievca postihne tvoj osud.

pride mi to celkom smiesne ked clovek 1 den natiera med okolo huby a o 2 tyzdne si ta najhorsia - a nezmenila si sa ani o vlasok.

je to take hlupe vyuzivanie, ze pri dobrom vetre sa to tvari ako rodina, kym nezacne fukat

myslim ze svoju energiu minas smerom z ktoreho nema navratnost..uz teraz vies aky to je clovek.. hlupych nenaucis ..ale mudrych ucit nemusis staci ich hladat :-)

je smutne ze takto si zrejme stratila par ludi, ovela smutnejsie by ale boli nasledky keby sa tak nestalo :-)))

urcite si coskoro najdes niekoho s kym si budes rozumiet a mozno Vas spoji prave tvoj rozchod :-)