Priatel ma ponizuje

Príspevok v téme: Priatel ma ponizuje
KtK

Ahojte neviem co mam robit :( s priatelom som uz 4 roky a neklape nam to v sexe co pravidelne pripisuje za vinu mne :( napr. ak mu prestane stat uprostred sexu pri zmene polohy a podobne vravi mi ze ho neviem vzrusit ze sa nesnazim, mam si nakupit sexi bielizen a podobne, ze si najd einu co ho bude vediet vzrusit a bude sa snazit .. on je moj prvy priatel lubim ho, ale zjavne nie som taka skusena ako by chcel, aby som bola :( velmi mi svojimi slovami ublizuje a zranuje moje city...ja nie som ziadna porno hviezda a neviem vzdychat na poziadanie a ine veci co odkukava z porna..ublizuje mi tym a ja rozmyslam ci vobec s nim mam ostat :( nevravim nie je ziaden egoista snazi sa ma uspokojit, ale napr ked to nevyjde zas som vinna ja, lebo sa neviem uvolnit a podobne inak vztah nam klape v pohode okrem tejto oblasti :( Zazili ste niekto nieco podobne? ako by ste to riesili?

Severka

Dievča ten chalan ty za to nestojí. Neváži si ta. Ja na tvojom mieste by som sa s ním rozišla a našla toho kto ma bude milovať takú aká som.

kungfusrac

Ako, sorac, ale ak ta ponizuje, ze si chce uzivat sex a chce aby si ho uzila aj ty a ty to povazujes za ponizovanie, tak s tebou zbytocne travi cas. Mal ta poslat uz davno kade lahsie.

Toska

KtK,píšeš,že vám vzťah funguje a že nie je egoista až na sex,nenapísala si či od začiatku vam nefunguje sex.Vieš niekde funguje sex a nefunguje všetko ostatne.Čo tak sa otvorene porozprávať.Možno ako chlap sa hanbi priatel priznať, že chyba je v ňom,tak to zvaľuje na teba....

Maoam

na takychto plati iba jedno: povedat mu zostra do ksichtu pravdu o nom a to nielen o sexualnej oblasti, ale aj o jeho vztahovej neschopnosti a arogancii a egoizme + s usmevom na tvari ho opustit ako prva.....

dovi dopo, vsetko zablokovat a co najskor zabudnut a hladat uz normalneho do buducnosti, ktoremu bude zalezat na tom,aby si aj TY bola vo vztahu stastna a nebude mat potrebu si kompenzovat na tebe svoje komplexy, ale budete zarovno na jednej urovni...a to vo vsetkom

xxy

povedz mu, ze mas dost impotenta, ktory ta nevie priviest ani k orgazmu.. ved to oplacaj rovnakou mincou, co sa trasies.

muc

na sex treba dvoch !!!! pripisovat vinu za zlyhanie jedine jednemu z partnerov je absurdne!!!! zvaz, ci s nim ostanes, lebo jedna vec ze vam to neklape a druha vec, je ako egoisticky, necitlivo a chrapunsky sa k tomu stavia a citovo vydiera. prec od takeho necharakterneho cloveka.

Agnes998

Maoam: no tento ho mal praveze velkeho, hovorila to ta blondina ze este pred prvym sexom sa spolu nahi kupali v rieke a jak videla jeho nastroj tak sa najskor hrozne potesila ze ho teda ma, ale co z toho, ze je velky ked je nefunkcny. Teraz ma zase nejaku priatelku, on si furt vybera len krasavice, ale uz mu krachuje aj tento vztah, pritom jeho partnerka bola sprvoti velmi tolerantna ale teraz je uz nanho alergicka

djdjjla

Reagujem na Maoam, vela bab zostava vo vztahu s tzv. debilmi len, aby mali PRED OKOLIM nejaky vztah, ktory ich, ale vobec nenaplna.