Nechuť k jedlu, závrate, hučanie v hlave , pocit na vracanie atď

Príspevok v téme: Nechuť k jedlu, závrate, hučanie v hlave , pocit na vracanie atď
Natka978

Prosím o pomoc mám 17 rokov a zdravotne na tom nie som najlepšie. Neviem si už rady no po každom jedle ktoré zjem mám ťažkosti ako sú závrate, slabosť, hučanie v ušiach, zle dýchanie, silne nafukovanie, pocit na odpadnutie a vracanie. Niekedy mám nechuť do jedla a keď nasilu niečo zjem tak mi je zle od žalúdka. Síce mám len 17 ale ako každý pubertiak si občas vypijem a neurobí mi to vôbec dobre. Naposledy som bola na rodinej oslave a po jednom poháriku mi ostalo strašne zle.. Bola som týždeň na hospitalizácii ale nič mi nezistili. Nemôžem si dovoliť viac vynechávať školu ale nedá sa to zvládnuť stále mám pocit že odpadnem a je mi zle . Beriem rôzne vitamíny a tabletky ale nič nepomáha. Ďakujem za rady.

SERIOZ

Ahoj, urcite chod na alergiu ci nemas alergiu alebo intoleranciu na mlieko a podobne totiz mlieko taketo reakcie spusta. Ja mam momentalne problem s organizmom po konzumacii jedla podobny a mam podozrenie s brutalneho dlhodobeho prekyslenia organizmu,. Vyskusaj jest iba silno zasadite jedla vygoogli si ktore su to. Plus vyskusaj pit Fatru s cervenym vrchnakom je silno zasadita to ma drzi pri zivote a iba varene jedla. Priznavam jedol som velmi nezdravo a nic zdrave. Vela stastia :)

epka

V poslednom čase mávam časné pobolievanie hlavy,návaly tepla,potom zimnicu,nechuť do jedla s pocitom na
zvracanie i pred jedlom i po jedle.
Cítim sa nafúknutá a celkovo oslabená.
Nikto mi nevie povedať čo sa so mnou deje.Mám 65 r.som na dôchodku. U lekárov je to 0 bodov.Poraďte prosím.

Natka978

Ďakujem za odpovede. Na stres mám brať vitamín B6 a to nepomáha keďže som dennodenne v strese a Helicobactera som mala asi pred pol rokom keď som mala ukrutné bolesti brucha a tie už nemám..

andrejka02

Možno to s tým vôbec nesúvisí , ale ak máš hučanie v ušiach a pocit na zvracanie , odpadnutie môže to byť aj zo stresu .

odpovedam

ahoj, ak nemas nejaku gastro infekciu napr. helicobactera (ale toho ti asi v nemocnici testovali, ak nie, tak si pytaj test) tak mozes mat aj histaminovu intoleranciu, to sa zistuje tazsie, treba si pytat na to testy a tiez na ine potravove intolerancie.