Stratila zaujem

Príspevok v téme: Stratila zaujem
NepoviemTi

Caute,

pred par dnami som bol na prvom rande s mojou kolegynou. Bavili sme sa super. Aj sme si povedali, ze si to zopakujeme. Na druhy den sme si v praci dobre pokecali, proste vsetko vyzeralo nadejne. Po par dnoch sa vsak sprava akosi zvlastne. Mam pocit, ze sa mi vyhyba. Ked som ju chcel znova pozvat, tak ma stale nieco ine. Myslite si, ze stratila zaujem, alebo v com moze byt problem? Dik.

NepoviemTi

Ano, naschval som zalozil novu temu, lebo v tej povodnej sa ta tema posunula mimo misu. Riesili sa tam veci typu ci chcela sex a pod. a o to mi tam neslo. Takto sa mi to zdalo pre mna prehladnejsie. Ale mozno to nebol dobry napad.

Hrac

neviem preco si myslis, ze si tlacil na pilu. Ty si chcel rande skor v neutralnom prostredi. Ale ona ti navrhla film a vino u teba na byte.

M8cr6

alebo je neskúsená, to nevieš..keď ste kolegovia..skús sa tak motkať kde je ona (ale zas nepredvádzaj sa moc), nevšímať si ju, baviť sa s kolegami a len raz maximálne dvakrát na nu hodiť pohľad, uvidíš čo to s nou spraví.., keď bude rozprávať ona, dívaj sa jej do očí a keď sa stretnete očami, vtedy zistíš na koľko máš u nej šancu. ak bude chladná, že odvráti a bude sa dívať do hora niekam na nejakú stranu alebo ak sa úprimne začne jemne usmievať alebo sklopí oči, šance sú :) len také moje štúdia a skúsenosti.. a som ženská :)

Prezyvka55

NepoviemTi tak ako zalezi od toho co si od toho ocakaval? Asi ze ti skoci do narucia, no nestalo sa :D Sem tam to tak nefunguje, ono niekedy sa ten vztah aj par mesiacov rozbieha.