Ako mam vratit motyliky?

Príspevok v téme: Ako mam vratit motyliky?
KLAUDII

Ahojte.Mam priatela dva roky dokonca uz viac.Velmi si rozumieme chape ma spravi pre mna vsetko a ja prenho lenze problem je to ze ked sa s nim bozkavam uz to nie je take uzasne ako na zaciatku. Preco je to tak? Aj vam sa to stalo? Nechcem ineho a ani onho prist len cim to je? Rada ho stale provokujem, drazdim( v tom dobrom zmysle)mam ho neskutocne rada len mi obcas chybaju tie motyliky. Bude to tym ze sme uz tak dlho spolu a beriem to tak ze je to uz automaticke? Ako mam vratit spät tie motyliky? Nechcem to brat automaticky(tie bozky a dotyky). Chcem to brat opät ako nieco uzasne.Co mam robit preto? Dakujem Vamza odpovede

MultiLevel

dobrypostreh, keby som stracala "motyliky" s kazdou chybickou partnera, tak som do konca zivota sama :D predstav si, ze podobne zmysla aj tvoj partner/partnerka. Kazdou chybou ta miluje menej a menej. Ja skor navrhujem, ze ak je dany clovek po vsetkych strankach vhodny ako partner a myslim to s nim seriozne vazne, naucim sa zit aj s jeho chybami, tak ako sa on musi naucit s tymi mojimi. Jasne, niekedy to nejde lahko a su veci, ktore nas doslova vytacaju na tom druhom, ale o com je vztah po case? O motylikoch, ruzovych okuliaroch? Vztah je trosku aj drina, kto sa o vztah nezaujima a nemaka na nom, tak sa mu po case rozpadne...
Staci si casto uvedomovat kladne stranky partnera a nie si vsimat len to zle...lebo prave to druhe ludia robia po case viac ako to prve :)

dobrypostreh

co sa motylikov tyka je zaujimave ako niektori veria, ze je normalne ze vyprchaju a niektori si myslia, ze nesmu vyprchat.
Priklanam sa k ludom, ktory ich potrebuj, inac je to pre mna onicom a to mam fest tazke potom, dalsia vec je ze u mna rpchaju s kazdou chybickou partnera :/

inac prepacte, pisem preklepy lebo sa ponahlam

dobrypostreh

@Vasili: ty si fakt chlap? kolko ams rokov? nemozem uverit tom ze nejuaky chlap napise take pekne veci a to citam uz X-tu temu tuna :) ...sa zaoberas psychologiou, jogou alebo cim?

MultiLevel

hmm...samozrejme, ze to po case prestane...vsetky tie motyliky a podobne :) Treba to brat ako normalne, cize nemysliet si, ze ho menej milujes kvoli tomu.
Ja sa snazim casto si pripominat, uvedomovat, kto to vlastne vedla mna je, s kym zijem a co pre mna znamena. A ked sa usmeje, mam podobne pocity ako pri "motylikoch", avsak je to hlbsie :) Po case sa vo vztahu cerpa z inych, ovela dolezitejsich veci ako je zamilovanost a prvotne poblaznenie. Jednoducho prechadzate do dalsej fazy, je to normalne :)

pandorica

Nemáš motýliky už po dvoch rokoch?Niekde bude chyba.Ja mám motýliky ešte aj po 16rokoch.Dokonca som prišla na to, že do jedného chlapa sa dá zamilovať aj viackrát, ale to už potom ani nie je o motýlikoch, ale o absolútnej eufórii.

phoe

Motyliky sú preto že je to niečo nové. Časom vyprchaju, pride stereotyp, už to nie je take zvláštne, že ho máš, že ste spolu. Ale napriek tomu, ked sa začneš dívať na vzťah iným pohľadom, ked si uvedomis, čo pre teba znamená, napr v situácii, ak by si mala o neho prísť, tak si uvedomis ako veľmi ho lubis a tie motýliky môžeš cítiť zas a znova, stačí vedieť zmeniť uhol pohľadu a nebrať to ako samozrejmost...vsimaj si na nom jeho dobre vlastnosti, veci ktoré sa ti na nom páčia a ocen ich. Povedz mu, ako ho lubis, davaj to najavo. A nepodliehajte stereotypu. Neustale robte nové a iné veci.