Norethisteron

AfterEight

Ja norethisteron beriem pravidelne pomaly kazde leto,kedze vzdy tak vyjde termin dovolenky a ani jedenkrat som s nim nemala problem.

Beries ho rano a vecer,mozes aj konzumovat alkohol,ale samozrejme v malom mnozstve. Ja som pila vinko,alebo radlera a neprisli mi pocas bratia northi. mesiaciky.

Sem tam som mala nejaky maly krc,ako keby sa mi mali spustit,ale je to normalne. Mesiaciky mi prisli o 2dni po dobrati a mala som len o nieco silnejsiu menstruaciu,ale nic horibilne.

Ja ho odporucam.

A sice pise sa v letaku kedy ho mas zacat brat,ale gynekologicka mi odporucila ho zacat brat tak 4-5 dni pred zacatim menstruacie.

lilyiankaa

ja som nič také nemala ..ale tak vieš, ja som na kŕče a bolesti zvyknutá každý mesiac, takže u mňa nič výnimočné ..len sa mi zdá, že som ho mala možno trošku silnejší ako inokedy ...

pandorica

Už tu bola taká téma, celé som to prečítala, veľa báb tam píše, že potom mali hrozný menzes, bolesti, kŕče vracanie a hnačky...Ty čo? Všetko bolo v poriadku?

lilyiankaa

áno funguje to .. musíš si ho nasadiť myslím, že dva dni pred očakávanou menštruáciou, berie sa 2x denne... ja som ho brala tiež keď som bola na dovolenke a všetko v poriadku