Vzťah bez sexu

niektoniekto

Och, čo ste sa s koňom zrazili? Za to že má 175/60 s E neznamená že musí byť hneď krásavica. U baby musí byť hlavne tvar, správne formovaná postala a krásne zladená, a ak je dobre zladená postava, tak pri danej výške je tam kludne aj 10 kg tolerancia aby bola sexi kosť, ale ak je neforemná, naviac mega rozliaté E-čka, tak môže byť problém aj tam. Naviac aj tvár môže byť nepríťažlivá.

Samozrejme to sa netýka lásky, ak má človek niekoho rád, tak výzor nieje prekážkou.

Láska je aj bez sexu, ale ak ste už spolu spávali a on prestal, tak asi neviem, nemá pocit, že stebou chce byť. Ludské city sú nevyspytatelné.

Naviac asi ťa nemá tak moc rád, ak si to robí sám a bez teba. Nechce s tebou diskutovať, lebo ti nechce povedať že už k tebe necíti to čo predtým.

Chápem že niekto môže chcieť vzťah bez sexu, ale nie po neviemkolko ročnom spolunažívaní, ale ak by aj tak chcel mať vzťah bez sexu, nerobil by si to alebo nemali by ste iné hrátky.

On ako milujúci partner by ťa mal chcieť uspokojovať už len z lásky k tebe, aj keď on pre seba nechce, ale ak je tam nejaký problém vo vzťahu, ktorý si nenapísala, tak sa nečudujem.

Osobne si myslím, že sex je pre dvoch, nie len pre jedného, je to vzájomné uspokojovanie, a ak to on tak nechce, asi ťa už tak nemiluje. Na tvojom mieste by som trval na tom, aby ste sa porozprávali, nie preto, aby si s ním mala zase sex, ale aby si aspom zistila dôvod. Ak nebude chcieť sa rozprávať, má pred tebou tajnosti, partneri by si mali byť maximálne otvorený, tak mu povedz, že tvoje telo nieje uspokojovacia figurína, nech ide do prdele, vyhoniť si na hajzel sám, keď nebudete spolu. Čo robí on tebe, rob aj ty jemu. Aspom uvidíš či vzťah upadne alebo sa niečo zlepší. Problém je, ak ho nechceš stratiť, ale v tom prípade zváž, aký bude tvoj ostatný život s takýmto človekom.

Naray

Možno je problém niekde v psychike?
Ak sa o tom nechce rozprávať tak ma napadá že má možno nejaký problém a hanbí sa s ním vyjsť von, možno strach alebo niečo podobné.

Prezývka55

Laxius :D dufam ze si sa snou rozisiel az potom co si ju v tej posteli pretiahol :D tak by som to spravil ja keby mi toto spravila.

Inak tu niekto pisal s tym hrudnikom ze E tak to je fakt hardcore uz :D trochu moc.

Laxius

Podla mna Ta podvadza. Mal som 7apol rocny vztah a posledne dva roky sme nemali sex vobec, teda tak dvakrat do roka :D Mali sme posledne dva roky vikendovy vztah na dialku a ze ona si na mna musi cez vikend zvyknut, a ze ked si uz zvykne, tak je zase pondelok a ja idem prec. Predtym dosahovala tazko orgazmus. Potom som sa chcel rozist, aj kvoli inym veciam a zrazu ma cakala doma v spodnej bielizni na posteli s rukou v rozkroku a ze ako to velmi chce...ja ze moja mila, kde si bola doteraz a co si robila? A zacala mi rozpravat o tom, ze ona by mohla vyucovat, ako dosahovat orgazmus...a ja ze kokos, to si sa kde naucila, ked sme mali sex 4x za posledne dva roky? Sice nikdy nepriznala, ze niekoho popri mne mala, ale mal som sa s nou rozist skor a som si takmer isty, ze niekoho riesila cez tyzden...
Ten tvoj muzik bude nieco podobne...kasli nanho. Teraz mam vztah, kde je sexu az az a nedokazeme sa jeden druheho nasytit. Ide to vselijak. Je len na Tebe, co s tym. Ci sa budes chciet otvorene porozpravat o tom, nie vzdy sa to da (ja som sa snazil o rozhovor dva roky. Bud mala zlu naladu a bolela ju hlava, alebo ked mala dobru, tak ze preco jej ju chcem kazit :)). Skus sa porozpravat a potom uvidis.

Fx

Ja mam vo vzťahu tento istý problém, aj moje miery sú presne tie iste, dokonca aj typ bývalky:))) akurát viem ze tam bol problém tiež na ňu chut nemal. Inak chalan je veľmi fajn, lepší vzťah som vlastne ešte nemala, ešte viac ako sex samotný mi však chyba pocit ze som žiadaná , prídem si dosť sebec, preto ma tvoj príspevok potešil, poradiť ti však neviem. Držím palce!

efix

no ja to napisem jednoducho a strucne...si isto mlada baba,ktora ma svoje potreby..mne sa nieco podobne stalo..povedala som mu vtedy,ze som zufala z toho,ze moja 60rocna matka ma sex castejsie ako ja..ze pokial sa to nezmeni,tak laska-nelaska,koncim..chvilu sa snazil..ale nakoniec tak ako vyprchala vasen,tak vyprchali aj city a ukoncila som to..po 3,5 roku..a nelutujem;-)

Emily opat

175 cm, 61kg a prsia 75E! Dievca ved sa preber!!! Si super kost, nestracaj cas so sebcom, co sa o tvojich potrebach nechce ani len rozpravat!! UTEKAJ!! Nech si honi a ty si najdi chlapa ktory po tebe bude saliet a takych bude, ver mi!!

Agnes998

Mas normalnu zdravu vahu, podla tvojich mier mas urcite peknu zensku postavu, stihly nie anorekticky driek, velke pria a ini chlapi si idu za tebou nohy polamat. A ten tvoj nema zaujem. Ak sa mu pacia zeny ala anorekticka lata ani rici ani cici a vaha 45 kilo aj s topankami tak nechapem, preco si nieco zacal s tebou. Male prsia si zrejme nikdy nemala a nepredpokladam ani, ze ked sme sa zoznamili mala si 50 kil. Ak si sa s nim o tom skusala uz vela krat rozpravat ze preco odmieta sex, absolutne nemieni o tom diskutovat, ja by som sa na tvojom mieste poobzerala po niekom inom. Si mlada baba, dost dobre vyzerajuca, preco by si mala zahodit svoje najkrajsie roky ked si este krasna a ziadana s niekym, kto o teba nema zaujem, koho nevzrusujes, ked mas okolo seba urcite mnozstvo chlapov, ktori by zaujem mali. A ktori by neboli sebecki, ze ja si tajne vyhonim, budem pri tom mysliet na anorekticku modelku alebo mozno na znameho herca, co ty vies a moja partnerka nech ostane neukojena, to ma absolutne nezaujima. Je to od neho absolutne sebecke a nevypoveda to o tom, zeby mu na tebe moc zalezalo.