Vypadávanie vlasov a masáž hlavy tekutým dusíkom

Príspevok v téme: Vypadávanie vlasov a masáž hlavy tekutým dusíkom
atanerka77

má niekto skúsenosti z touto metódou liečby vypadávania vlasov? dnes som bola u kožného a toto mi doporučil a absolvovala som prvú masáž tekutým dusíkom. dosť to štípalo a bolelo. máte niekto z týmto skúsenosti bojím sa aby to neublížilo korienkom a nevypadalo ešte viac vlasov, ale vraj to má prekrviť pokožku

hanka9

No ked ti kozny lekar doporucil „toto", tak bol a je povinny ta riadne oboznamit s danou liecbou, t.j. povedat ti este pred zahajenim liecby pravdu – vyhody, nevyhody, mozne rizika atd atd... P.s- no a k tomu je potrebny prejav tvojeje vole – suhlas, ze ides do toho. Ak si do toho isla, tak hadam vies, preco. Ci ako povies ?? Inac "kryoterapia tekutym dusikom“ sa da lahko na nete dohladat no a tam sa dozvies, co potrebujes. Bolo to ale potrebne a ziaduce prestudovat este PRED touto zamyslanou „liecbou" a az potom sa rozhodnut, ci do toho ides, alebo nie.

nellyy

počula som o tom, je to bežná metóda.
Vlasy pri nej známej vypadali, ale potom dorástli a pomohlo jej to. Len musela vydržať, ja som do toho nešla, nenašla som odvahu.
Ak nemáš vnútorné problémy a vlasy padajú kôly nim, skús mezoterapiu, je to drahšie, ale zastaví padanie a začnú rásť nové vlásky/mne nezabralo ani to vlásky zosilneli, ale neprestali padať/, ale to preto, že som chorá.
Drž sa

atanerka77

žihlavou si vlasy oplachujem pomohlo na chvílu, už neviem čo dalej, vitamíny a pod. nezaberajú, vešetrenia sú tiež ok., potrebujem radu niekoho kto má z týmto dusíkom skúsenosti. ďakujem moc

Cindy35

no to by som neriskovala... vsak tekutym dusikom sa vypaluju bradavice na chodidlach.. spali to pokozku a teda ako by tam potom mali narast vlasy???
nie je daky sadista ten tvoj kozny??
skor skus zihlavovy caj pit, aj do vlasov