Lubovnik bodkovany

Príspevok v téme: Lubovnik bodkovany
mino demovic

lubovni sa moze pit aj ked beriem lexaurin? moze sa konzumovat aj na striedacku z medovkou? moze sa pit medovka ked sa berie lexaurin? neviem ci mam uzkost ale casto mi prichadza strasne zle take tlaky v hlave a stavy na odpadnutie,strach ze zomriem abo zosaliem...vnutorny nepokoj a nervozitu a niekedy aj trpnutie prstov na ruke ci taky zelezity pocit na jazyku.bolest v siji alebo pichanie v niektorej casti v hlave alebo svrbenie akoby vo vnutri lebky...presiel som vsetky vysetrenia a vsetko mam v poriadku aj magneticku rezonanciu a psychyatra nevyhladal so zatial...nepocujem hlasy ani nic nevidim a milujem zivot a nebyt tych stavou mohol som byt stastny clovek...dik za info k teme.

helper1

Ahoj, pokiaľ sú tvoje stavy občas až nezvládnuteľné, odporúčam ti vyhľadať psychiatra...v dnešnej dobe tam uź chodí strašne veľa ľudí...i ja som chodila...isto máš úzkosti...antidepresíva ti pomôžu a budeš môcť žiť plnohodnotnejšie ;) čaj z ľubovníka užívam i ja, keď mám úzkosť, resp. depky...mne pomáha, ale sú to len také mierne stavy...prešla som si aj výraznou úzkosťou a ten pocit nikomu neprajem...benzodiazepíny sú vhodné len na krátke užívanie, lekár ti ich môže skombinovať s AD, kým ti nezačnú zaberať...ale neužívaj ich dlhodobo, pretože sú silno návykové...AD by nemali byť...neviem to posúdiť, vravela mi to psychologička...ja som ich úspešne vysadila...držím palce!

kabel

mas uzkostnu poruchu, urcite by si nemal uzivat lexaurin prilis casto a pravidelne, je navykovy a po vysadeni sa tie stavy mnohonasobne zhorsia
lubovnik aj medovku pit mozes