Som divna?

Príspevok v téme: Som divna?
ladyrasta

Coraz castejsie som viacej doma ako vonku..
Kedysi som bola typ cloveka, co sa stale zabaval,
neuvazoval nad tym co bude potom..

ale teraz som coraz tastejsie doma, radsej citam zaujimave knihy, surfujem po webe a vyhladam si informacie co ma zaujimaju a prehodnocujem co v mojom zivote je a co nieje spravne a tak podobne..

Po istom case som sla s kamaratkami von, a bola som stale ticho a len som premyslala o akych plytkych, nepodstatnych a primitivnych veciach sa to bavia..

Uvedomila som si, ze dnesne kamaratstva niesu vobec take otvorene, a ludia maju kamaratov len na zabitie casu, aby sa nenudili a pritom su plne falose....aj ked mate dobre kamaratky/kamaratov a mate sa radi, vzdy kazdy ide len za seba a preto je velmi dolezite naucit sa spoliehat hlavne SAM NA SEBA !.
Neverit ludom, ja som kedysi verila velmi ludom...preco? pretoze som neverila sama sebe..
Teraz uz viem, ze naivni ludia su tie najvecie obete a ovecky v tejto dravej dzungli..

Podstata tejto diskusie je, ze ludia sa ma pytaju ked ma stretnu otazky typu: "ty aj zijes?", ..alebo hovoria o mne ze som mimo a podobne...

ked sa chcem s nimi porozpravat o zaujmavych veciach o zivote ma ani nepocuvaju, nezaujma ich to...povedali mi ze mam uvahy ako 50 rocna..(mam 17)
ale ja rada filozofujem a rozoberam veci do hlbky....

Co si o tom myslite vy?

Daduskaaaa

.. nie si sama =D peredtým som aj ja chodila stále niekam,. nehovoriac o tom, že som v 15 odišla na intrák a to bol koniec slušného dievčatka =D ... ale to asi prichádza s vekom.. ja mám 21 rokov a s priateľom mávama väčšinou papučkové večery alebo si zájdeme do kina, na večeru a tak raz za mesiac ideme niekam s kamarátmi vonku =D aj to väčšinou keď ma niekto narodeniny/meniny =D

snilka

ja som na tom podobne, mam 19 a nemozem si najst skutocnych kamaratov s ktorymi by som mala aspon trochu spolocne zaujmy, vsetky dievcata riesia len oblecenie, chlapcov, makeup atd... aj ja sa rada pekne obleciem, namalujem ale neriesim to stale, skor ma zaujimaju ine pŕe mna dolezitejsie problemy :)
radsej si pozriem nejaky fajn film, alebo precitam knihu ako prekecat niekolko hodin o nicom :) som tak trochu introvert, a som rada ze nie som sama :)

Prezývka55

ladyrasta pravdu v com? ze sa uz nepozeras na zivot ako decko a ze neries povrchnosti? ano. Sice som asi na vyssom lvl ako ty pretoze mne uz 90% veci co hovoria ludia nepride zaujimach a 99% vtipov nepride vtipnych ale myslim ze ty si v takej akuratnej norme uvedomeleho cloveka