Ako nájdem pokoj

Príspevok v téme: Ako nájdem pokoj
eliza7

Za posledné obdobie sa na mňa navalilo veľa problémov a starostí. A cítim že je tu čas keď sa neviem pohnúť ďalej a celkove strácam záujem o všetko okolo mňa a všetko vidím len čierne . Neviem sa toho zbaviť , lebo veľakrát moje odhodlanie že bude lepšie vždy stroskotalo a veci sa ešte viac skomplikovali. Som už hrozne unavená a bezradná. Neviem v noci spávať, stále sa budím mávam hrozné sny,niekedy sa cítim ako blázon že čo sa mi sníva.Veľmi o týchto snoch ani nechcem hovoriť lebo každý mávne rukou ..že sny... Som z tých snov celá vykoľajená s obavou že sa stane niečo zlé. ani neviem kedy som sa naposledy kľudne vyspala, vstávam spotená a unavená. a potom kolotoč do práce, domácnosť fakt už z posledného...každý deń som s kolegyňou v kancli ktorej ide život ako po masle, to mi tiež nepridáva .... Chcem sa nejako vzchopiť aby som vládala ďalej, ale ja už neviem ako.

sekulus

Naraz to nezmeníš. Skus menšími krokmi. Neuznávam sice lieky za každú cenu, no niekedy su potrebné. Navrhujem začať so spaním - pred zaspávaním myslíš na x vecí, tie myšlienky ťa odrazu napádajú aj keď ich nechceš a tie postupneš rozvíjaš, niekedy do absurdity - geometrickým radom a nevieš prestať, zaoberáš sa zajtrajškom, čo bude, čo ťa čaká, čo máš vybaviť.Stať sa pánom nad týmto procesom je fuška, ale sa to dá.
Potom najdeš vnútorný pokoj a väčšina doteraz maximálne podstatných vecí, čo bolo treba súrne riešiť sa budú zdať maličkosťami. Nemam, čas to podrobne teraz rozoberať ako na to, ale podrobnejšie mi napíš na sekulus@azet.sk a skúsim Ti to popísať ako to funguje, čo robiť.

Toska

Bez problemov nie je nikto.Rieš ich postupne.Potrebuješ dovolenku a sama aby si si utriedila myšlienky.Svojej kolegyni praj všetko dobre.Že si bezradna?v čom?Tak piš čo nevieš riešiť,možno ti tu na fore niekto rozumne poradi....

Prezývka55

fero to nahodou nenapisal az tak zle, pravdupovediac po sexe som sa este nikdy necitil blbo.
ked nechces aby sa ti snivali sny tak menej spi, tak 4-5 hodin, garantujem ze sa ti nebude nic snivat.

eliza7

Rady ako poskytuje "blbka a fero11111 " mi naozaj nepomôžu, nerozumiem načo sa vôbec zapájate do mojej témy keď mi odpíšete hlúposti.......

emil zola

pohyb, príroda, vzduch, vyhýbať sa čo najviac interiérom, pitný režim, výživné jedlo, meditácia, čítanie, hudba, film, priatelia, rodina.. sú aj jednoduchšie kroky k harmónii ako vyhľadanie psychiatra, či dopovanie sa tabletkami.

veľa šťastia!

luciano

Manželka mala podobné stavy ako ty. Psychiater jej veľmi pomohol. Užíva malé dávky liekov, ktoré jej pomohli dostať sa opäť do života.

luciano

Si proste vyhorená a možno máš aj depresie. Skús navštíviť psychiatra. Lieky, ktoré ti predpíše ti pomôžu.