Priatelka nie je ambiciozna

Príspevok v téme: Priatelka nie je ambiciozna
uff uff

ahojte, mam nasledovny problem s frajerkou, chyba jej priebojnost, ona sa proste stara o problemy druhych ale tie svoje strka do kuta, byva doma a nechysta sa to zmenit, ma 25, vraj si to nevie predstavit byvat niekde v ba a podobne, lenze robota u nas nie je, uz neviem co s nou, rad by som od vas nejake rady a skusenosti ci ste nemali podobne potiaze s partnermi, nevravim ze sa taham za karierou ale vyjedat rodicov do 30tky a nic nemat nie je bohvieco a vztah na dialku je strata casu, ako jej vysvetlit rozumne ze odist byvat inam a troska zapracovat na sebe je normalna vec ?

biele?

Mate uz spolu imtivnny vztah? Mozno sa boji dalsieho kroku, ktory by mal po prestahovani nastat. Inak ma napada potom uz len ze je velmi leniva, doma je lenivim vzdy dobre...

fiveDay

Kolko je takych ako tvoja frajerka na svete. Nech ti povie dovody preco nechce ist s tebou. Mozu byt za tym vyzne chori rodic, ona je chora, boji sa, nedoveruje ti a mnoho dalsich. Porozpravaj sa s nou.

Maoam

predtym, nez sa vyslovi nejaky verdikt, by bolo dobre poznat pozadie jej spravanie a postoja - a teda DOVODY, CO ju drzi doma

Fleur-de-lis

má strach odísť? Alebo je silne naviazaná na rodinu?
Otázka je, čo je to, čo jej nedovolí odísť.
Alebo je naozaj veľmi pohodlná?
Aké je to medzi vami vážne? Možno sa bojí ísť s tebou, a čo by bolo keby ste sa rozišli?
Spýtaj sa jej prečo nechce ísť, a počúvaj, povzbuď ju, že ti môže povedať všetko úprimne. A potom ju nesúď. Porozmýšľaj nad tým čo ti povie, a spýtaj sa jej, či by si jej nejak mohol pomôcť.
Možno ti jej dôvody nebudú pripadať logické, ale to je v poho, je to žena :) Muži rozmýšľajú a rozhodujú sa inak.

phoe

Ked jej nevadí že je nezamestnaná, asi s tým nič nespravis. To nie je o tom že nie je ambiciozna, ale že je lenivá. Asi caka že si ju vezmes a budeš ju živiť.

Dadula56

Ludi nezmenis pokial sa nechcu zmenit sami, je zbytocne to skusat. Cize bud sa s tym zmieris alebo sa s nou rozides.
Ak by si ju aj presvedcil nejakym natlakom, nebude stastna.

&

Ale zase bývanie tam nieje vôbec lacné takže nemaj ružove okuliare platy sú síce vyššie ale veľa dáš na bývanie. A možno sa boji vyššej kriminality.

&

Ak by mala isť sama do blavy ta by som sa nedivil ze nechce isť ale ke chceš isť s no tak sa čudujem lebo mala by teba ako o oporu nebola by tam teda sama a prácu by si našla určité. V blave je stále kde pracovať.