Nevládzem z mojej osobnosti

Príspevok v téme: Nevládzem z mojej osobnosti
Sima_234

Zdravím. Mám problémy: - neviem sa porozprávať s blízkymi ľuďmi. - o viacerých ľudí som už prišla, že si ma nevšímajú. - nik ma nevolá von. - v tvári som otrasná. - žiadny záujem o mňa nie je. Pár mesiačikov som už nebola vonku s nikým a niektorý ľudia sú somnou len z ľútosti ale nudím ich. Plačem už pár mesiacov, som zufalá, nedokážem sa porozprávať, ani byť s pekným človekom. Hneď žiarlim a rozplačem sa, že dokáže byť niekto taký a ja nie. Je mi to ľuto. Nie som ničím výnimočná,inteligentná, som len človek. ktorého si nik nevšíma. Som dosť pesimistická, úuražlivá. Chcem to zmeniť. Už nevládzem prosím o radu. VĎaka!
Nie nemám 12 rokov ;)

sima_234

nie len ja som dosť opatrná. Teda bola som na tom vychovávaná asi ako väčšina ľudí ,,never cudzím" ja si to berem k srdcu a to mi neprekáža s týmto som dosť opatrná :))

Samper

Hmm treba sa zbavit predsudkov najprv ;) Vsetci su *cudzi* pokial ich nespoznas, no ak to budes brat tymto sposobom, tak naozaj nenajdes novych ludi a budes coraz uzavretejsia. Teraz to nemyslim v zlom, ale v pohode, respektujem tvoje rozhodnutie =)

Samper

AHoj, presne viem, o com hovoris =) Mozme sa porozpravat, urcite ti pomozem. Ak sa da mozes mi dat niejaky kontakt, alebo ak chces byt v anonymite, v pohode ti napisem na mna a mozme si popisat =) Vela stastia