Sťahovanie predkožky a červené bodky na žaludi

Príspevok v téme: Sťahovanie predkožky a červené bodky na žaludi
nani702

Zdravím. Prosím Vás mám dva také neviem či je to vhodné tak nazvať problémy.
Prvý sa týka asi toho, že keď nemám stoperený penis tak mi ide predkožka stiahnuť úplne v pohode a žaluď je celý vonku. Akonáhle je ale v pozore tak mi ide stiahnuť len čiastočne a keď chcem viacej tak to viac menej nejde teda nechcem to robiť na silu. Viete mi niečo poradiť? Nechcem s tým ísť k doktorovi. Mám 19 a zatiaľ som nemal pohlavný styk. Taktiež keď si masturbujem a mám pomerne veľkú časť žaluďa vonku tak pri vyvrcholení to celkom nie že zabolí ale tak zaštípe. Neviem to bližšie povedať. Čoskoro sa môže stať že budem mať pohlavný styk a kondóm si budem naťahovať na nie úplne vysunutého žaluďa. Ďakujem za každú radu.

Druhý problém je taký, že niekedy sa mi na žaludi spravia také malé červené vyrážky a menšie flaky čo s tým súvisia, nebolí to len to svrbí a vždy sa to zatiaľ samé aj zmizlo. Pochybujem že je to hygienou pretože tú mám na správnom mieste.

Ďakujem za akékoľvek objektívne rady.

nani702

Ahojte. Takze skusim to stale viac a viac natahovat a uvidim ci sa to posunie niekam. Pretoze pokial mi nestoji uplne tak sa da zalud pohode vytiahnut no potom je to problematicke. Myslite si ze pokial by som si kondom nenatiahol na uplne vystrceny zalud tak by to mohol byt pri styku problem? Dakujem.

mamdotaz

Ja som mal tiez taky problem ked som mal asi 18. nedal sa zalud vyzlect vobec a to ani vklude. pomohla horuca voda. voda bola maximalne horuca no nie az tak horuca aby si sa obaril ale maximum kolko vidrzis. pod kozu este strc oba ukazovaky a natahuj. za par dni vida!celi bol von a neprijemne citlivi a mal taku odpornu farbu a za zaludom drobne fialove zilky no fuj.ale za par mesiacov zilky a hnusna farba zmizli lebo som ho masiroval sprchov-tryskov (ajkoly tej citlivosti).Su to roky roky dozadu dodnes funguje a zdravo vyzera. Ku kazdemu sprchovaniu patri aj masaz tryskov.Na toto som prisiel sam dufam ze som pomohol.

lukas222

Ked ti ide stiahnut asi to nic take nebude len ju potrebujes trocha ponatahovat. Ja som mal rovnaky problem presne ako ty, asi aj vek by sedel, zacal som to riesit tak, ze som sustavne sa snazil ponatahovat tu predkozku viac a viac ked mi stal. Kedze ti ide pretiahnut ked nestoji, tak tam asi nebudes mat ziaden zrast. Takze trenuj postupne pomaly posuvaj hranicu za aku ju natiahnes. To stipanie pri ejakulacii je tiez sposobene tym si myslim tiez som pocitoval a bude to tym, ze sa nahrnie viac krvy do zaludu a este viac sa zvacsi a taha ta to.

(teoreticky mozes skusit aj nejaky lubrikant pouzit aby ti lepsie klzala predkozka)

Antidepresor

neviem ako to mas s hygienou ale aj prehnana hygiena je na skodu a s tou predkozkou by si mal skocit k doktorvi ci sa ti paci ci ne...kamos mi opisoval podobne problemy aj s tou erekciou to bolo podobne nakoniec sa premohol a isiel neviem co mu presne robil lebo o takych veciach sa nebavime len povedal ze je rad ze bol a ze je po probleme teraz ma partnerku nejaky ten rok a sexuju jak kralici ;)