Stužková

Príspevok v téme: Stužková
mnamka257

Ahoj, o mesiac ma čaká stužková a strašne sa trápim kvôli tomu, že niektoré kamarátky kúpili lístok okrem rodičov aj svojim priateľom. Za niektorými prídu frajeri po polnoci a ja sa bojím, že tam ostanem sama sedieť pri stole ako kôpka nešťastia, keďže kamarátov medzi ľuďmi z ročníka nemám veľa. Čo sa týka môjho frajera, tak to nie je ešte také vážne, aby som ho tam pozývala, resp. sa bojím jeho reakcie.
Chcem sa vás preto spýtať, aké máte skúsenosti zo stužkovej vy - či ste si tam pozývali aj priateľa, alebo ako na tom boli aj ostatní spolužiaci.
Vopred som vám nesmierne vďačná za odpovede.

podobny

ja ked som rodicom oznamil, ze tam nejdem, tak sa potesili. nie kazdy rodic tuzi premrhat svoj cas na nejakom nezmysle. :D hlavne ked povahovo nie su nejake stuzkovo-plesove typy.

podobny

mnamka257 podla mna to beries prilis vazne, ale to asi preto lebo si este velmi mlada. je to len jedna stuzkova, nejako to prezijes. budu aj horsie situacie v zivote :))

Prezyvka55

podobny do disneylandu :D
inak so spoluziakmi nestoji nikde ist na vylet, radsej s rodinou.
To ze stuzkova je blbost s tym suhlasim.

podobny

ja som na stuzkovej oficialne ani nebol, iba posledne mozno 4 hodiny alebo kolko to bolo a vobec to nelutujem. aj keby som tam vobec nebol tak si myslim, ze by som o nic neprisiel. zbytocne vyhodene peniaze za nezmyselnu vec. radsej keby sa za te peniaze islo niekam na vylet, niekam kde by to ozaj stalo za to.

Prezyvka55

mnamka257 ved pre rodicov :D uz to od zaciatku pisem, odkrut povinnu jazdu a mozes ist domov :D ty mas vzdy problem ani tak ti neodobre ani tak.
A nemiesaj sa do druhych kto si co berie jeho vec nie? :)

mnamka257

hej lenze si myslim ze vo veku 18 rokov to s partnermi to vyzera trochu inak ako na firemnom vecietku kde mas 30-40 rokov, lebo tam chodia ludia len s partnermi, s ktorymi uz nejaky cas a myslia to vazne, takze mi to pride tu ako nejake hranie sa na nieco a to ma stve, na jednej strane nechcem byt ako oni, na druhej, tam nechcem byt sama a ked si zavolas partnera do prostredia,kde nikoho nepozna, tak to len pokazi zabavu ludi, ktori by sa inak zabavali, ale takto sa musia venovat svojim partnerom, aby sa tam necitili odveci

a neviem, podla mna ked vidim, ze dvaja ludia sa bavia a ja tam pridem ze caute, tak je to odveci a zufaly krok, neviem, naco tam mam vobec ist

Dadula56

Mnamka, darmo sa tu budes stazovat, ze oni si tam svine pozvali frajera. Uz je frajer pozvany. Nerozumiem, co je "vtierave" na tom sa dalej s nimi bavit, ked pride frajer. Ak nemas dostatok sebavedomia na to, aby si vedela bavit bez frajera, ked kamartka tam svojho ma, tak si ho tam zavolaj. Ako plastik ti posluzi.

Prezývka55

mnamka257 pre rodicov.
Porada vo firme je cisto pracovna zalezitost, nieco ako pisomka alebo diktat v skole.
Stuzkovu by som prirovnal skor k firemnemu vecierku kde kazda slusna firma pozyva aj partnera zamestnanca. Aj ked som uz videl aj take firmy kde nepozyvavuju ale na taku by som zas nesiel lebo to nema uroven.

mnamka257

no ved dobre nikto im to neberie, ale je to spravene pre ziakov a rodicov v prvom radae, lebo hentak to nema vyznam, to moze ist kazdy sam s partnerom niekam... to akokeby si zoberies na poradu vo firme priatela - podobny princip