Nakopnite ma zit!

MultiLevel

:D
takze takto...mas pocit, ze ta naozaj niekto neznamy nakopne zit? A zeby si to skusila sama? :D Jaaj, ludia, kedy pochopite, ze vy sami mate za svoj zivot zodpovednost a ze ho vzdy mozete viest smerom, akym chcete vy?? Bud premyslate negativne a presne tak vam to aj zivot vracia, alebo pozitivne a efekt sa tak isto coskoro dostavi...
Kazdy ma moznost vyberu ;)
Ber to ako nakopnutie :D :D :D

nakopmima

ja sa chcem velmi zrovnat sama so sebou, snazim sa..dufam to pride co najskorej...ale citim sa taka bez zivota, mam pocit ze nezijem tak ako by som chcela...a co mi v tom brani? praveze nic, ja sama si tym branim svojim myslenim..

Prezývka55

:D tak ti poviem ze pre kazdeho je to nieco ine a nepoznam ta tak dobre aby som vedel ake mas zaluby a zaujmy, ale urcite by som robil to co ma bavi. Odpoved na tvoju otazku ze ako robit to co ma bavi je jednoducha. Rob to. Je nejaky problem preco to robit nemozes?
A na salame budes mat ostatnych az vtedy ked sa zrovnas sama so sebou to pride casom.

aha ho

Predstav si, že ti lekár oznámy, že máš nevyliečiteľnú chorobu a zostáva ti rok života.
Zrazu si uvedomíš, že si premárnil celý život neustálim premýšľaním niekde v úzadí a nežil si naplno, nevieš ako to všetko čo si chcel, to o čom si sníval stihneš ešte uskutočniť.
A zrazu bez ďalšej šance žiť máš o chvíľu zomrieť.