Som asi tehotná.. bojím sa urobiť test

Príspevok v téme: Som asi tehotná.. bojím sa urobiť test
Maťka 111111

Ahojte chcem sa spýtať proste som mala sex so s chalanom :/ ale bez kondomu sme mali a proste od nedele ma začalo bolieť pod bruchom..:/ no a som písala s kamarátom a mi písal že keď chodím na wc tak som prechladená...som strašním strese ani nechcem si kupiť tehotenský test..:/ neviem čo si myslieť ked ma bolí pod bruchom..:( a tehotná nechcem byť ked mám len 17 :( aj ten čo som s nim mala sex poradte mi čo je mi alebo čo mam robiť :( do gynekologa nepôjdem..

soffa

pri takom rozmyslani ako ty,aj ked nebudes teraz tehotna,tak budes coskoroDDDD.no hold komu niet rady tomu niet pomoci.antikoncepcia ti nic nehovori???tak sa nestazuj!nemam rada takych nezodpovednych ludi.a to som tiez mala 17!

okoloidúciN

Ahoj, takto ti nikto nič rozumné neporadí. V prvom rade ti poviem, že mrdať by mal človek len s niekym, s kým to myslí skutočne vážne, ale chápem úlety.

Do budúcna: nech je to v akomkolvek prípade, na ostro treba súložiť len s niekym kto je rozumný vie čo sa deje a kontroluje sa. Nemusí byť skúsený, hlavne aby to vedel.

K veci, neviem v akom si vzťahu s tým chalanom, ale jediné čo sa dá ešte robiť (okrem iného spôsobu zistenia tehotenstva) je to, že ti presne ten chalan povie čo sa dialo. Pokial nemal orgazmus v tebe, a bol to prvý sex, tak tehotná na 99% niesi, ale ak to bolo opakované alebo nestihol vybrať, tak stresovanie je na mieste.

Ak ti na to chalan odpovedať nevie, tak je sprostý nech je akokolvek skúsený.

Ak nechce, je to idiot.

odpovedam

no tak ked ta boli podbrusko a vela chodis curat, tak fakt si najskor len prechladnuta, ukludni sa :) ked po sexe sa dobre nezakryjes, hned neutries atd. v tomto chlade, tak fakt je to velmi nachylne na nachladnutie. ale do buducnosti, nesexuj, ked to nevies, si este prilis mlada na to, a ak chces, tak s riadnou ochranou

sanca ze si tehotna tu samozrejme je, ale nesmies na to mysliet tak tragicky, s najvacsou pravdepodobnostou si len nachladnuta, az ti vynecha ms, potom si sprav test

phoe

Tehotná byť nechces, test si spraviť nechces, ku lekárovi ísť nechces, tak čo s tebou? Nerob nič a počkaj či z teba niečo vylezie alebo nie. A modli sa, možno to zaberie.

lilyiankaa

ono predtým ako ideš s niekým do postele treba myslieť aj na to, že je šanca otehotnieť a teda sa pred otehotnením chrániť ... potom už budeš darmo plakať nad rozliatym mliekom .... ale ešte nie je isté či tehotná si, či nie ..to zistíš neskôr a nie po pár dnoch ..a nič iné ti nebude ostávať (ak chceš zistiť, či si alebo nie si tehotná) len si urobiť buď test alebo ísť ku gynekológovi

no pekne

A čo sme my jasnovidci aby sme vedeli čo ti je a či si alebo niesi tehotná?
A keď nechceš ísť DO gynekológa a nechceš si ani spraviť tehotenský test tak jednoducho počkaj a za 9 mesiacov uvidíš.
A do budúcna nesexuj keď to nevieš.