Mladý spáva so staršími

LILIII

Figu borovu ,stavnate sme ci uz 15-rocne ci 50-rocne aj 100 rocne ,kazdemu jak je libo ,hlavne nebyt nejaka afektovana slepica

LILIII

Stavnata moze byt i 30+ ci 45+ aspon moja mamka vzdy uputa pozornost mladych muzov a kazdy jej odkazuje ,pozdrav segru (az ma to obcas stve)
Moji bratia zase tvrdia ,ze starsie zeny casto vyzeraju ako sestry svojich dcer a brat taktiez ovela viac pokukavaju po starsej babe ,ktora vie prezentovat svoju zenskost ,kdezto VRAJ mlade baby sa snazia casto uputat pozornost za kazdu cenu a svoju zenskost posuvaju az do neprirodzena
Ale 22 rocny chalan a 50 rocna zena je uz moc :-/
Ja som mala vztah so starsim (ja 19 on 35) a fungovalo to nadherne ,ale ...... ale ....

Iveta Michael

no neviem .. mne sa tiež páčia mladší odo mňa ale byť chalanom vo veku cca 22 rokov tak maximálne do 35 rokov babu .. a nie je pravda že tridsiatničky sú skúsené všetky..ani netušíte koľko takých behá a sú niektoré ešte panny :)

viem o čom píšem ja mám hneď tri také kamarátky a jedna je dokonca lekárka,veľmi pekná a štíhla ako prútik - ale bojí sa sexu mimo manželstva je single...no príklady zo života sú rôznorodé...
ale ženu 50-ku to mi príde už naozaj zvrátené dosť,neviem no...30 ročný rozdiel,hm.. aj Michael J. bol tuším na takéto ,,maminky,, zaťažený že? Diana,Liz atď.. :)

anjelik *

Doubledog, jednoznačne súhlasím. :o))

Wreck, nejaký náročný. :oP

Ovečka, no rozhodne im niečo chýba a niečo majú radi. :o)))

wreck

viem, 0vecka. to mala byt narazka na akoze tech speak pouzivany najma v ODBORE erotiky a pornografie, preto ODBORny termin. :-)

no a kedze nie su prihlasene ziadne dalsie uchadzacky, budem to teda musiet rozhodnut sam.

anjelik, takze vyholeny, umyty, ano? a termin upresnime offline. :-)

0vecka

inak MILF nieje odborny termin :-D MILF znamena mother I would like to fuck.

Podla mna im bude zrejme nieco chybat asi podobne ako zeny co nevyrastali s otcom su na starsich tak to zrejme plati aj tu. Popripade tie stare su radi ze nejakeho nabalili a niesu take drze a vyberave ako 18nastky.