Ako nečítať, neriešiť google !

ddana

Teda pardón, ale najlepší sú pacienti premúdrelí z pacientských fór.... mimochodom aj modrykonik.sk Keď už tak, choďte aspoň na priame lekárske listy napr. solen.sk a pod.

dr.spy

vyhladavanim informacii o diagnoze si len ublizis???!!! zavisi od povahy cloveka.mne sa zas nepacia klamstva manipulativne rafinocane komujkacne triky odbornikov najma psychoogov.keby ludia nestudovany laici mali informaci o funkcnych mechanizmocg kt robia cloveka takym akym je by skor pochopili seba ale psychologovua to nechce lebo psychologia by stratila zmysel axpsychologovua pracu.

NAtaliaQ

Stalo sa mi.ze mi povedali nespravnu diagnozu..a ja som googlika..len som si este viac ublizila info....a povedala som si.ze nikdy viac nebudem googlit a znova..sa to stalo.Nepoucila som sa..ale tera
z uz nadobro NIKDY viac.
Dakujem...

helper12

Ahoj, vyhľadávaním informácii na nete si iba ublížiš...ak má človek zdravotné problémy, ktoré sú vážnejšieho typu, a vyhľadáva si o nich informácie na nete, tak veľakrát sa stane, že mu zrazu sedia všetky symptómy daného ochorenia a potom prepadá panike...a pritom vôbec, ale vôbec nemusí ísť o dané ochorenie...je to úplne normálna vec, že človek sa snaží nájsť si čo najviac informácií o svojej chorobe, ale niekedy je oveľa lepšie vedieť menej ako viac (to ti povedia aj lekári). A neboj, nechaj to na lekárov, oni isto vedia ako ti pomôcť ;) ak ti až potvrdia konkrétnu diagnózu, potom si môžeš googliť informácie o nej...skôr by som to nerobila. držím ti palce, aby nešlo o závažné zdravotné problémy a bola si čoskoro zdravá !