Vanquish – liposukcia bez skalpela

Príspevok v téme: Vanquish – liposukcia bez skalpela
stihlejsiaza

ahotje, aky na toto mate nazor? je to bezpecne? som mlada baba tak mi napada samozrejme radsej cvicit a zdravo jest (ved riskovat zdravie a dat len tak 500e za neico co sa da docielit inak sa mi nechce) ale v KRAJNOM pripade ma napada toto ekdze som cela stihla orkem brucha uz dlhodobo aj ked sa ho snazim zhodit, proste je to enrovnomerne rozlozene na mojom tele, inac by som and tymto enuvazovala, ale mam komplexy ze vyzeram ako tehotna aj ked nie som (ludia sa ma dokonca uz pytali ci nie som tehotna!!!) proste trapas, co si myslite o tejto novej metode?

na klasicku lipo by somj nikdy nesla ved boli pacienti co an to bohuzial zomreli tak zato sa pytam lebo smrt mi nesdtoji za to svoj zivot si cenim! :)

jana268

Dobrý deň, prosím Vás, robia ten "Vanquish" aj v Žiline? Lebo zatiaľ som našla, že to robia iba v Bratislave.

Ďakujem za odpoveď

hedviga1884

ten zakrok trva asi tak 30 min a ide sa na neho 4x je to taka procedura na 4 stretnutia. dokopy ma to vyslo 500eur ale musim povedat ze sa to oplatilo.. dala som peniaze do seba :)

heldina

no citala som o tom Vanquishu vela tak dufam ze sa nemusim nicoho bat.. bola si v Mediskine?? kolko to tam asi stalo? moc?

hostinka

ak pojdes do Mediskinu tak sa nemas coho bat maju tam najmodernejsie pristroje a vedia to robit sama som tam bola a som spokojna.. este u nich vyuzijem zakrok proti akne

hostinka

ak pojdes do Mediskinu tak sa nemas coho bat maju tam najmodernejsie pristroje a vedia to robit sama som tam bola a som spokojna.. este u nich vyuzijem zakrok proti akne

dereje

no ja tiez pojdem do vanquish.. prosim Vas baby v Mediskine sa teda vedia dobre postarat o pacienta?? bojim sa totizto zverit moje telo do ruk neprofesionalom.. dakujem

mimi447

ja som vela pocula o Mediskine preto som sa pre nich rozhodla.... mne pomohli cele mi to tam pripadalo ako keby som na nejakej super klinike v USA :)