Mykóza

Nyxi

Wobenzym kupis takmer v kazdej lekarni, alebo si ho objednaj rovno z netu :) A co sa tyka davkovania, najskor mi to davkovanie prislo cudne, no potom som to prestala riesit. Brala som ho 10 tyzdnov, 2 x denne po 8 tabliet..

akinom007

Protikvasinkova dieta, a vzdy po liecbe cipkami napr ked si davas ten spominany canesten atd. vzdy ked sa doliecis ale aj preventivne -x do tyzdna lokalne lactobacily napr Vagilact dlhodobo aj rok.

Zúfalka16

A kde zoženiem ten wobenzym ? .. je to voľnopredajný liek ?
Najnovšie som si kúpila canesten 6, čo hovoríte na to ? .. pomohlo vám to ?

Nyxi

zacni riesit imunitu, ak sa ti stale opakuje mykoza a uz si z jedalnicka vylucila sladke, biele pecivo, zacala si so zeleninou a ovocim.... atd. Ja som mala podobny problem a nic mi natrvalo nezaberalo. Vyskusala som wobenzym, co su enzymy a ten som brala skoro 3 mesiace. A klop klop doteraz ziadna opatovna mykoza. (rok a pol mam pokoj) wobenzym ti nastartuje imunitu a „da ta dokopy“ len treba dodrzat spravne davkovanie.

quinzinka

Tiež som mala neutíchajúce problemi v minulosti. Ako prvá nastala zmena HAK (nezabralo). Gynekolog potom predpísal Medoflucon (berie sa každých 28 dní. Mala som od mykoz pokoj asi pol roka po 3 mesačnej liečbe, a potom som zas naskočila na staré koľaje plné mykoz a trápenia.
Nakoniec som kvoli uplne inému problemu navštívila kožnú lekárku, ktorá mi nič nenašla, ale pre nakopnutie imunity mi nasadila liečbu Sporanoxom. A odvtedy som rok mykozu nemala :) Bohužial rok prešiel a zas sa trápim, ale len odkedy som si zakupila alway platinum, ale to je už iná téma. Takže pokial chceš vyslovenie farmaká. Mne zabral Sporanox.

Zúfalka 16

Ďakujem za rady... Ano malá som na mysli nejaký konkrétny liek... Ja uz dom ich vyskúšala nespočetnée veľa, či už od lekára, alebo po konzultácii v lekárni, dokonca aj tie domáce a nič... Vždy to prejde len na chvilut a k lekarovi nemôžem predsa chodiť stále ... Ja tej dietet moc neverím...snažím sa jesť zdravo, veľa zeleniny ovocia, sladké moc často nejesť...

Maoam

ak ti to neprechadza, treba spravit kultivaciu, ktory typ kvasinky mas a na co je citliva a voci comu je rezistentna, lebo problem moze byt aj v tom, ze sa vychadza z ineho druhu kvasinky, aku skutocne mas a si liecena liekmi, voci ktorym je rezistentna

partner bol vysetrovany tiez?

byvala

Liec lokalne aj vnutorne. lokalne antimykotika - tie si uz ale urcite vyskusala mnohe, vnutorne nasad okamzite protiplesnovu dietu, uzivaj cesnak s petrzlenom a super acidophilus, kvalitny kupis na mojezdravie.sk ,po prelieceni uzivaj acidophilus pravidelne a preventivne, postupne prestanu recidivy a mykozy sa zbavis.
Dietu dodrzuj najmenej 6 tyzdnov a neskor hlavne nejedz ziadne sladkosti a rafinovany cukor, pripravky ber aspon 2 mesiace alebo kym nebudes vidiet zlepsenie. Vnutorna liecba je zasadna a urcite zaberie.

redka

precitaj si nieco o systemovej kandide.... ono darmo to budes liecit lokalne len na jednom mieste kde pocitujes problem, ked to mas rozlezene po celom tele... vo vnutri tela... citaj vsetko o premnozenej kandide... candida owergrowth....

su rozne prostriedky ako ju dostat pod kontrolu... je na to dieta len nie kazdy ju zvlada, potom z priptavkov citricidal (gse), oreganovy olej a ine bylinne extrakty... kokosovy olej vnutorne.... vytazok z oresaku americkeho....