bolesť po sexe

Príspevok v téme: bolesť po sexe
alickaa

ahojte, opäť sa obraciam na toto forum s prosbou. hľadam baby, ktore mali alebo maju taký problem ako ja, lebo mňa to už definitivne prestalo baviť. baby niečo musíme s tým urobiť!
ide o to, že po milovaní s priateľom strašne (!!!) opuchnem tam "dole" a hrozne to štípe na dotyk páli. poraďte čo by to mohlo byť.
HAK neberiem a dosť mi to znepríjemnuje život, vďaka :-)

viktoria101

Ja som to mala po sexe asi 3-4 krat a nakonieco som zistila,ze to je mykoza. Pravdepodobne som sa nou nakazila a nakazila tyyym aj partnera. A potom sme si to len prenasali... Spytaj sa ho,ci nema priznaky mykozi...

alickaa

heh :-D a vieš že ked tak spätne uvažujem, niečo na tom je? lebo vždy sme náruživý a veľmi chceme a tak... :-) oukej moja, tak ja to skúsim, zlatá si!!!!

cwrbka

vies co-..dnes sme sa zasa milovali prvykrat si dal pozor, aby som bola dostatocne vlhka a pytal sa ma, ci ma to neboli- nebolelo, a druhykrat sme to skusili s lubrikantom- A NIC MI NIE JE !!!!!! :))) teda zatial...:))) a co sa velkosti tyka..ja neviem, nemerala som ho, ale pytala som sa, a vraj 16cm..aj ked ja mam pocit, ze ide skor o hrubku...ale podla mna o velkost nejde, sakra, ja neviem...ked to dnes nebolelo a som konecne OK :) skuste nabuduce pockat, kym budes dost vlhka

alickaa

cwrbka, ja som tiež mala krv minimum ale bola tam... áno môže to byť, a ehhm, blba otazka aky veľký penis ma,,?? :-) prepáč že tak verejne..

ale_x

nooo može byt aj že si alergický na latex... z ktorého je kondom vyrobený teda ak používate kondon... ale každo padne chod ku gynekologovi on je tam od toho! :)

cwrbka

no teoreticky mozno aj hej...mne sa stavalo, ze mi vchod do posvy "natrhol" trosku, ze aj nejaka ta kvapka krvo bola potom, a to ked som sla na zachod cikat som sa skoro rozplakala potom...teraz uz to ale nebyva az take strasne, len ma to stipe potom a mam to opuchnute trochu..mzno si treba zvyknut na velkost penisu alebo co..ja neviem, len chcem, aby to uz skoncilo!!!!!

alickaa

nooo vieš čo aj po ňom ma to bolelo... je to hrozne :"-( neviem čo s tým ja HAK neberiem... nemôže to byť veľkosťou penisu?? :)

cwrbka

alicka, mam to aj ja a ine baby,infekcia to nie je. ja to mam odkedy beriem HAK- bola som na prehliadke- ok, cytologia tiez v pohode a dala som si predpisat tabletky a odkedy ich beriem, stava sa mi to. myslela som si , ze to suvisi s vlhkostou - a tebe ten lubrikacny nepomoze???