Opuchnuté kolienko u 13 mesačného chlapčeka

Príspevok v téme: Opuchnuté kolienko u 13 mesačného chlapčeka
kukučkaaa

Dobrý deň...chcem sa Vás opýtať mamičky, či nemáte niektorá podobnú skúsenosť...všimla som si asi pred dvoma týždňami, že môj 13 mesačný synček začal pokryvkávať...a to už pekne chodí...nepripisovala som tomu nejaký veľký význam, pretože som si myslela, že sa len niekde udrel a určite to rozchodí...lenže ono je to stále horšie a horšie, malý stále plače, ale že vkuse, v noci sa stále budí a plače, keď ráno vstane, nemôže chodiť, vôbec nedostúpi na nožičku, trvá hodinu, kým to ako tak rozchodí ale stále kríva a vidím, že ho to bolí...dnes sme preto boli u doktorky, poslala nás k ortopédovi, ten mu robil rentgen...vraj na kolene nemá žiadny nález...ale napriek tomu to má opuchnuté, horúce (myslím že to bude dôsledok nejakého zápalu), lebo keď mu to kolienko chytím, má ho teplé a to druhé nie...no a lekár povedal, že sú len dve alternatívy, že buď to má z nejakej infekcie z krvi, (ráno ideme na krv), alebo ako dôsledok očkovania...očkovaný ale bol pred mesiacom a pol!...keď to čítala jeho doktorka, povedala že neexistuje, aby to mal z očkovania...tak z čoho? ja mám strach...malý vkuse plače, je to hrozné :-(...kúpila som mu dnes Ibalgin baby sirup a Veral Herbal masť...ale...mám o neho veľký strach...z čoho to môže byť?

IT-IT

Na tvojom mieste by som sa hneď ohlásil v Piešťanoch vo VURCH-u. Ak sa jedná o reumatoidnú artritídu, čo u takých malých detí býva, tak to nie je žiadna sranda. Manželkina sestra má tiež syna s týmto postihnutím a hoci sa sťažovali na bolesti kolena už od 1,5 roka, trvalo ďalšie dva roky, pokým lekári zistili, čo mu vlastne je. Tie dva roky skrátka len behali po lekároch ktorý nemali s tým žiadne skúsenosti a nepredpokladali že to môže byť táto diagnóza. Nehľadaj medzi obyčajnými ortopédmi, do Piešťan máš právo ísť, tak tam zavolaj a objednaj sa.

kukučkaaa

rozmýšlam nad tým reumatológom...skúsim nejakého nájsť aspoň na nete a zavolať mu a poviem, čo je vo veci...ak bude vôbec ochotný sa so mnou baviť cez telefón

kukučkaaa

no dnes sme boli na krv...chudák malý, kým mu nakvapkalo do dvoch skumáviek krvy z ihly, si vytrpel....lenže doktorka mu zistila aj angínu...takže berieme antibiotiká na angínu a nožička bude teraz zrejme pasé...vraj aj výsledky krvy budú teraz skreslené kôli tej angíne :-(...rozmýšlam nad tým reumatológom...nejakého nájdem na nete a aspoň mu zavolám a poviem, čo je vo veci...aj dnes ránom, malý absolutne nebehal..po celom byte ho na rukách nosíme, s ním aj varím aj všetko čo treba...buď ja ho vláčim, alebo partner...

kablica

to co mate za pediatra?? OKAMZITE na detsku reumatologiu s nim!! horuce a bolave kolienko u takehoto maleho chlapca su velmi vyrecny symptom. Necakaj a cim skor s nim chod!!