Dlhodoby kasel cez zimne mesiace

Príspevok v téme: Dlhodoby kasel cez zimne mesiace
Matka872

Ahojte všetci, chcela by som sa opýtať či má/mal niekto skúsenosti s týmto:
Do roka som stale aspoň jedenkrát chorá.V zimmnych mesiacoch ked dostanem blbu nadchu, chytia má hneď priedušky a ked sa vyzdravim čo trvá do 2 týždňov zhruba, tak kašlem aj mesiac a pol.Samozrejme že som skúšala, teplé zabaly z husacej masti prikladat, čaje, sirupy, naparovanie,už ked si myslím že som ok, vyjdem von nadycham sa chladného vzduchu a znova sa kašeľ vráti.Stale to zmizne samo, potom som už ok celý rok až do ďalšej zimy :-(
Neboli má ani mi nepiska v hrudníku.
Mal to niekto z vás?Ďakujem za vaše reakcie ;-)

Matka872

RNG

Veľmi pekne ďakujem.Ja si myslím skôr že to bude z nejakej infekcie, ten suchý kašeľ.Bola som pred týždňom u pľúcneho lekára.No ten to tak narýchlo zhodnotil že to je nábeh na astmu.Že po novom roku mi urobia nejaké lepšie vyšetrenie.Ja to chcem riešiť ako sa hovorí altern.liečbou, teda take osvedčené recepty ako ten oreganovy olej s vodkou inhalovat.Brala som aj antibiotiká a nepomohli.

RNG

To ma privela ludi. Zacne to kvapockovou infekciou, co sa usadi v prinosnych dutinach a odtial sa znova a znova s hlienami dostava na mandle, do hrdla, priedusiek pluc a dokonca pri kasli cez Eustachovu trubicu aj do stredneho ucha. A k tomu sa pridruzia aj ine infekcie, najma take, co vedia zit a zivit sa v hlienoch.
Viac na tu temu najdes napr cez Google.sk pod rng, infekcie.