Som škaredá a nikto ma nechce!

Príspevok v téme: Som škaredá a nikto ma nechce!
simmka

Ahoj, mám 14 rokov a viem že veľa z vás tu teraz bude písať že ám ešte málo rokov na to aby som riešila krásu alebo že ma nikto nechce. Ale v triede sú všetky dievčatá pekné, a skoro všetky niekto chce. Nosím navyše okuliare, ktoré nenávidím, a som úplne hrozná. Síce mu viacerí povedali že nie som najškaredšia, ale keď sa pozriem do zrkadla tak .. Nemôžem sa na seba pozerať. Raz sa mi aj páčil jeden chalan ale stále sa pozeral iba na moje spolužiačky. Viem že ma nikto nechce a už neviem čo mám robiť. Môžem si dať make-up ale nikdy mi to nepomôže .. Niektorí chlapci sa mi aj v triede vysmievaju. Som nahnevaná, že som najškaredšia z triedy. Chcela by som to zmeniť, pomôžete ? Prosím nepíšte že mám ešte málo rokov, záleží mi na tom. Nechcem byť taká hnusná. Ďakujem.

lombardo1981

Ja by som svoje okuliare nevymenila za nič na svete. Nosila som aj kontaktné šošovky, ale okuliare mi vyhovujú oveľa viac. Stačí si vybrať pekný rám, ktorý sa ti bude hodiť, a ktorý zvýrazní tvoju osobnosť.
A okuliare majú ešte jednu výhodu... aspoň pre mňa. Keď ma svet riadne naštve, dám si ich dolu a mám pocit, akoby sa ma dianie okolo mňa netýkalo.

prezyvko

myslím že pozeráte veľa amerických teen komédií, kde si nevýrazná, prípadne "škaredá" 25 ročná stredoškoláčka zloží okuliare, dá na seba make-up a na konci filmu sa z nej stane královná plesu ktorú všetci obdivujú.. pritom na okuliaroch nieje nič zlé.

Nikita1231

ahoj, ja by som ti poradila kontaktné šošovky, síce ja nemám okuliare ale ak chces vyzerať pred chalanmi dobre poradila by som ti račej šošovky .... ešte povec čo by si chcela na sebe zmeniť ja ti poradím ahoj :D

phoe

Urcite by ti pomohol nejaký lepší styling, miesto okuliarov kontaktné šošovky a veľa spraví aj úsmev. Ale s tou krásou to máš aj tak tak, že im poväčšinou ide len o sex , zábavu a dobrodružstvo. Ty ich mozes aspoň pozorovať ako sa chovajú a vybrať si nejakého, čo stojí za to. Mužská pozornosť je príjemna a dvíha sebavedomie, ale väčšina tých mužov nie je vhodna na vzťah. Ale to zistis až o niekolko rokov, zatiaľ sa bav :) a určite si pekná, chod a usmej sa na seba v zrkadle.

Iba Katka

Ahoj :) V tvojom veku som tiež mala také problémy, nie len že som si myslela, že som škaredá, ale podporili to aj spolužiaci na základnej škole, ktorí ma nemali v láske a dávali mi to pocítiť urážkami.

Keď som mala 17 rokov, tak som zo škaredého káčatka vyrástla natoľko, že keď som náhodou stretla vonku aktéra tých posmeškov, tak sa mi ospravedlnil a každý deň doliezal kedy pôjdeme vonku a ako veľmi ma chce (vraví sa, že chlapci robia zle dievčatám ktoré chcú, ale tie posmešky boli fakt kruté).

Dnes mám 22 rokov, a okrem toho že mám dlhý vzťah, za mnou prišlo hneď niekoľko kolegov, ktorí mi buď vyznávali lásku alebo sa pokúšali so mnou dať nejakým spôsobom dokopy (či už na vzťah alebo na sex)

Čiže dnes si možno nepripadáš pekná, tak som si nepripadala ani ja a možno som ani nebola, ale ver, že všetko sa môže zmeniť :)