Začali mi rásť nové chlpy

Príspevok v téme: Začali mi rásť nové chlpy
sisa390

Ahojte,začali mi hrozne zarastať ruky, všimla som si tak za posledného polroka. Mám hustejšie a dlhšie chlpy a čo je najhoršie, začali mi rásť aj na vnútornej strane ruky!! A každým týždňom pozorujem, že mi začínajú vyrastať nové chlpy. Zachvílu budem vyzerať ako chlap. A o tom aké mám nohy už radšej ani nepíšem! V globále som na ženu nadpriemerne ochlpená, ale tie ruky ma teda dostali a hlavne to, že to začalo rásť až teraz. Myslíte, že je to endokrinologického charakteru? Za rady vopred ďakujem a za blbé pripomienky niektorých mudrlantov tiež...

Vall2245

Ahojte,
objavila som túto diskusiu a bohužiaľ mám rovnaký problém :/ Z ničoho nič sa mi zvýraznili chlpy kde už boli, aj podrástli a stmavli, plus sa objavili aj tam, kde by nemali a pred tým neboli, na bruchu, prsiach, hornej časti rúk Som z toho zúfala :/ Hormonálny profil a teda aj testosterón u gynekológa mám v norme. Neviete niekto, čím to môže byť a hlavne ako to riešiť? Určite to má nejakú zdravotnú príčinu.. Ďakujem vopred za reakcie.

chanonn

sisa hovoris mi z duse, mne ludia nato povedia to iste, ja chapem ze ludia maju ovela vecsie probelmi a mala by som byt rada ze vobec nejake ruky nohy atd mam... ale naozaj je to ako zly zart. z jedneho dna na druhy sa citit ako poloopica:( skusam vsettko mozne co sa da, ale lekari neisu ochotny a to ani sukromne ambulancie kde som si hradila uplne vsetko sama! ak si budes vediet s tym poradit alebo najdes dobreho lekara prosim ta daj mi vediet, ja tak isto ti sem napisem ak sa mi zacne darit riesit to

sisa390

To vážne s tebou nič nerobia?? Bože kto toto nezažil tak to nevie pochopiť, ako to žene zničí sebavedomie. To ja ked chcem vyzerať ako žena, musím najskôr hodinu stráviť v kúpelni. Je to tak otravné a deprimujúce... A keď to niekomu poviem, tak mi len povie, bože ty máš problémy. Sa to niekomu hovorí, ked má 5 chlpov na nohe.

chanonn

budem ta musiet sklamat ja uz rok chodim po lekaroch, a vsade ma odbiju s tym ze im tam chodia inak chlpate zeny... hadam ty natrafis na toho spravneho lekara mne sa to nedari som uplne zufala nepripadam si uz vobec ako zena, a to teda skareda niesom vobec ale tie chlpy mi uplne znicili sebavedomie aj psychiku..

sisa390

presne, aj mne to stále pribúda. ako som písala, som na ženu nadpriemerne ochlpená, ale ruky som mala v pohode, jemné chlpočky, ako každá normálna žena. a teraz len pozerám a nestíham sa čudovať čo sa mi začalo diať s nimi. najprv som myslela, že som len vybledla po lete, a tak mi ich je viac vidieť, ale riť palovu! stalé rastú nové a nové. a začali mi aj na bruchu. no proste čisté zúfalstvo. je mi to trápne, ale zrejme budem musieť ísť k lekárovi.

chanonn

sisa ja som dnes tiez pisala na toto forum, mam presne ten probbem ako ty, zacalo mi to tiez rukami a tie vnutorne strany ruk ma dostali najviac, no casom to pribudlo uplne vsade a aj pribuda..