Silvester bez priateľky?

Príspevok v téme: Silvester bez priateľky?
juraj1313

Mam mansi problem.moja priatelka je velmi zatazena na svoju macku.vcera som sa jej opytal ci by sme nesli na silvestra ku mojim najlepsim znamym..manzelskemu pariku ktorych poznam 10 rokov.povedala a macka? Ako ju mozem nechat samu doma ked budu vonku trieskat ohnostroje a delobuchy??? Ved chuderka sa zblazni.o jednej rano hodinu po ohnostroji by sla niekam von ale skor nie...chapete tomu?! Tym mi narusila cely plan na silvestra kvoli debilnej macke? Tak toto je neprijemne a chore aby mi blbe zviera takto nicilo vZtah.mali sme mat pekny program u znamych na dome a bolo by fajn..a tak co mam robit?! Sediet s nou doma a hodinu po polnoci do mesta ked bude skoro po programe??!!alebo ist k tym znamym? Ked ona sa nezaujima o nas vztah ale o blbu macku? Preco by som mal brat ohlad na nu?! Kto berie v tom pripade ohlad na mna??!! Ta macka komplikuje vsetko.nie len ten silvester ale kazde ponocovanie ked ju chcem zobrat niekam ani na chatu nepojde...dakujem Vam za kazdy nazor.

kafe

ferbgfrtk, presne tak. Kto nevie ani RAZ ísť s partnerom na výlet, dovolenku, von medzi ľudí, ten vlastne vôbec nie je dobrým partnerom. A komu sú takéto aktivity s milujúcim partnerom doslova neprijemne, alebo to az nenavidi, ten uz je niekde na hranici bezcitnej chrapúňky. Ja s tebou úúplne súhlasím :)

ferbgfrtk

mudro tu pisu deria a multilevel a aj niektori ini. som rad, ze sa este rozmysla. fanatickych obhajcov jednej ci druhej strany (teda pro-ludi ci pro-domacich milacikov) treba ignorovat. totiz v tom je pointa, ze v podobnych temach to vzdy sklzne do tejto roviny. co dodat? zhrniem to: kto nevie mat aspon svojim sposobom rad, to co jeho partner (v nasom pripade domaceho milacika) - tak ten vlastne vobec nie je dobrym partnerom. a komu je to doslova neprijemne, alebo to az nenavidi, ten uz je niekde na hranici bezcitneho chrapuna. alebo aj za nou. tvrda rec Juraj? ano, tvrda. patri ti.

Deria

Lulu, ja sa tiez hlasim k animal friendly a predstav si, nekocikujem psov!:) Ale ani ich nenecham na Sivestra samych. Niektori ste totiz vôbec nepochopili, o co tu ide.:( A porovnavat lasku k zvieratu s laskou k cloveku je zavadzajuce a ubohe. To mozu len ludia nevyrovnani, egoisticki alebo zakomplexovani, zrejme si myslia, ze svet by sa mal tocit len okolo nich, lebo by sa im z tej lasky uslo nebodaj menej, nez tomu zvieratu. Zviera nie je vec, ani hracka, ktora sa odklada, ked nas to uz nebavi ale ziva bytost, ktora citi smutok, radost, bolest, ba aj strach! Pokial toto niekto nechape, je mi luto, niekde ma vazny deficit.

Lulu2011

hm, som zvedava, co by robila, keby si mal alergiu na macky, ale taku ozajstnu, koho by sa vzdala skor :) aj mna by to nastvalo, ale vsak zoberte cicu micu so sebou, ak znamy alergiu nemaju, podla mna vecer s nou preziju, aj ked si myslim, ze priatelka ma zbytocne obavy, macke by sa doma nic nestalo

mne pripada ze ti ludia animal friendly su viac zatazeni na zvieratka ako na clenov rodiny, ked vidim, ze niektore kocikuju este aj psov, mam dost :))

maciatko22

zoberte macku tam.. my mame tiez macky a psov ale nechame ich doma, ved ked vydrzia zvonenie telefonu, tak vydrzia aj silvester.