Predvadza sa?

Príspevok v téme: Predvadza sa?
adam44

ahojte, chcem sa spytat ci je normalne to ze pria telka sa podla mna az prilis ukazuje, viem ze nie sme v klastoroch ale mne to trocha prekaza, je mlada a krasna, ale nosi poriadne vystrihy a vadia mi slintajuce pohlady inych chlapov, minule aj v saune bola iba v gatkach pred cudzimi, to iste na dovolenke atd, ona mi na to povie ze je to normalne a nech tolko neziarlim, ozaj to prehanam?

excentrik

Pokial viem , tak do sauny sa chodi len s uterakom (na nahom tele), to tam bola akoze hore bez a dole mala nohavicky? No to je divna kombinacia, nevymyslas si tak trochu?

LILIII

Dik za objasnenie ,nevedela som ....... nechcem byt na teba protivna no pise sa exhibicionista pismenko H ti uslo stipku ,nevadi stava sa aj mne ;)
pardon za nedokonceny prispevok dole :))

prispevok

no vidis si o nieco mudrejsia
takto sa hovori najma muzom ktori z nicoho nic ked ide oproti nim zena-dievca tak rozopnu si kabat plast..a odhalia svoje nahe telo. Vzrusuje ich to ked ich mozu takto vylakat niektori aj vykonavaju masturbaciu pred svojou obetou.

prispevok

clovek ktory rad odhaluje svoje intimne casti tela pred inymi aj ked v tomto pripade to nieje az tak cisty exibicionizmus len ciastocny.
nikdy si o tom nepocula?

Sejla

To nemôžeme my tu vedieť či to preháňaš, lebo sme ju nevideli, ale fakt do sauny sa chodí naholo, to je normálne a či sa oblieka vulgárne, myslíš si to len ty, alebo aj okolie?