Najhorší podnájom v BA!

Príspevok v téme: Najhorší podnájom v BA!
laurora

Ahojte :) Chcela by som počuť názor ľudí na bratislavské možnosti ubytovania a vaše skúsenosti.
Som v BA len pár mesiacov a našla som si cez internet ubytko, ktoré síce vyzeralo na fotkách fajn - 3 izbový obyčajný byt, veľká terasa, vraj aj spoločenská obývacia miestnosť, rýchlospojom 7-8 minút do centra, ale po príchode to bolo úplne inak- 5 izbový byt, v kuchyni netiekla teplá voda, len dvojplatnička- so slabým výkonom, v kupelni nebol radiator, žiadná mraznička, do centra 2O minút aj rychlospojom. Prenajímateľka tam chodila KAŽDÝ deň, keďže bývala nad nami. Bola na prvý pohľad veľmi milá, ale keď sa jej povedalo niečo čo sa jej napáčilo, tak bolo veľmi zle. V tomto byte bývalo 9 ľudí, čo je veľmi veľa a 1 izba stála od 320- 380 €, v Rači, takmer úplne na konci ( 3 zastávky od konečnej). Keď som chcela odísť, prenajímateľka robila strašne ceremónie a bola veľmi nepríjemná, lebo ona to prenajíma LEN DLHODOBO a ako si dovoľujem odísť.To, že v inzeráte zavádza a ani pri prehliadke bytu, nepovedala všetky skutočnosti vôbec nebrala do úvahy. HLAVNE CENA 320-380 € MI PRÍDE NESKUTOČNE PREDRAŽENÁ (zdieľanie 9 ľudí 1 byt-kuchyňa, kupelne). Hmm???

flegma

Ovecka - ale ved ja som slusna a nenadavam jej :D
i ked presne tieto typy ma vedia rozculit, vdaka nim sa ceny splhaju do prdele vysoko, ved preco by ceny nedvihali, ked stale je niekto ochotny to platit
trojizbak v BA sa najde uz od 500,- za cely byt, dokonca pri stasti su v tom uz aj energie zahrnute...

0vecka

inaq ten byt bol normalne vybaveny sporak chaldnicka s mrazakom umyvacka tusim. Len bol taky proste podla mna sa tam od revolucie nemalovalo a celkovo tam bolo nejak ponuro.

0vecka

2 flegma tak spadla s jahody to ale nieje dovod preco jej nepomoct a ostat slusny... :)

Ja som sa snazil zistit preco riesi to ze ta majitelka ma blbe reci.

Inaq tiez nerozumiem ze si nefsimla ze to nieje 3 izbovy byt? s tou dostupnostou som sa tiez raz osral namiesto 20min to bolo 50 ale v tej situacii som bol rad ze som nieco vobec zohnal. Ale v BA tusim nieje az taky problem zohnat byvanie.

Inaq ta cena mi pride premrstena najme na to ze to bola Raca. Kamaratka takto byvalo v starom meste pri hrade a platili 400 EUR a to tam byvali styria. Akoze v byte bol smrad a nechcel by som tam byvat ani zadarmo, ale 5 izbovy byt 300 za izbu cize 1500 za byt ktory nieje vybaveny v Raci... no pani majitelka vie ako si zarobit :)

flegma

a ty si co, z jahody spadla? naco existuje internet? obkukam inzeraty a zistim si, ake su zhruba ceny. za cenu 320 eur mas v BA trojizbak, kde ste max. dvaja, kazdy s vlastnou izbou, priamo v centre.
silne pochybujem, ze sem slecna este daco prispeje...

dfgf

naco si podpisovala zmluvu? nerozumiem. je to tvoja chyba. pri prehliadke si treba vsetko preverit, precitat zmluvu a az potom podpisat

0vecka

ac o chces od nas pocut? odrbala ta... inak to sisi pri prehliadke nefsimla? Podpisala si najomnu zmluvu? aku vypovednu lehotu tam mas?