Vas nazor?

Príspevok v téme: Vas nazor?
daska12

Prepacte ze pisem hluposti, chcem len pocut Vas nazor... s priatelom sme sa dnes cely den hadali, vela velmi proste na hadkach z minulosti. Ked uz bolo skoro vsetko ok , bola som kludna, spliechol mi na xsicht vetu:

Su od teba krajsie a mudrejie ale ja chcem byt len s tebou.

Je to sice pekne to na konci, ale ja som sa urazila ._( strasne mi to znizilo sebavedomie teraz, lebo ja osobne nie som spokojna s mojim vyzorom. Som od neho aj dost mlada, mam 19, cize urazanie sa je pre mna na 1. mieste.

Prepacteze pisem take zbytocnosti, chcem len Vas nazor ako by ste reagovali vy?

Dakujem vopred.

anjelik *

Dáška, si ešte príliš mladučká, ale tak, ak si si pýtala radu, tak ti odporúčam brať do úvahy tie, ktoré ti jednoznačne vysvetľujú, že sa naozaj nejednalo o urážku, ale o kompliment. Kompliment od muža, ktorý ťa skutočne miluje a dal ti to najavo tým, že ťa uprednostňuje pred všetkými ostatnými ženami. Že tvoje čaro pre neho nie je v pominuteľnej kráse, ale v niečom inom. Mal zrejme na mysli aj tvoju inteligenciu, tak sa zhlboka nadýchni a opri sa o ňu. Za svoju povahu skutočne nemôžeš, ale môžeš za to, že sa momentálne úplne zbytočne trápiš a nechtiac svojou otrávenosťou trestáš aj toho, koho tak veľmi miluješ. Láska sa predsa prejavuje inak a nie iba vyznaniami. To sú len slová, dôležité je to, čo za nimi cítiš. Nedovoľ vlastnej minulosti, aby ti ničila prítomnosť a vzťah, na ktorom ti záleží. :o) Že sú ostatné ženy krajšie predsa neznamená, že tou najkrajšou pre neho nie si ty. Tak sa prestaň odúvať a ak si sa mu neozvala, tak sa mu ozvi. To je správanie dospelej, zrelej ženy a nie malého dievčatka, ktoré dupe nohami, lebo počulo niečo, čomu zle rozumelo, ale to nevadí, aj tak sa všetci majú správať a vyjadrovať ako ono chce. A tým ty už snáď nie si. ;o)

daska12

Nehapem preco tu po sebe vypisujete co ako, ja som sa pytala na vase nazory a nepotrebujem aby ste sa medzi sebou navzajom hodnotili ,,tie nazory su pre mna ...nikto mudry z neha nespadol kazdy je aky je a urcite veci si dovoli ine nie, nie kazdy sme ten isty clovek, tak poprosim Ta najme teba Ovecka aby si prestal hodnotit nazopry inych....Dakujem

Na moje odpovede nie som proti aby si reagoval.

Dakujem

phoe

Takže tej vete predchádzala debata o tvojom krásnom ex? Už sa tej vete vôbec nečudujem, bola to reakcia na tvoje ospevovanie bývalého, tak čomu sa cudujes? Nie si náhodou Natusa/ Napochybach s anorektickym priateľom ?

preboha

Nepotrebuješ psychológa kvôli tomuto. Nenechaj sa tu zmanipulovať.

Je fúria, lebo sa jej nepáči, keď jej priateľ hodí na oči, že "sú od teba krajšie"? Ak to mal byť kompliment, tak riadne rafinovaný, aby ju v jednej vete uzemnil a zároveň jej podal akože kompliment, čím jej (znovu akože) preukazuje spolupatričnosť. Druhá možnosť je, že len zvolil zlé slová a nie je taký prefíkaný.

Ako ja vidím, z obyčajného prispievania sa nedá tak striktne tvrdiť, či patrí niekto k viac alebo menej inteligentným, no príde mi vtipné začať útočiť na dotyčnú (posledné 2 príspevky predo mnou napríklad), ktorá si pýtala radu. Na fóre sa diskutuje. Ako s "radami" naloží je už jej vec.

A keby zachádzame do extrémov, tak radšej zastaviť alebo podchytiť niečo včas než v budúcnosti, keď už budú hypotéky, deti... a vážne problémy.

Prezývka55

daska12 ked to tu tak citam fakt nepatris medzi tie najmudrejsie, takze okrem toho ze ti to chcel povedat ako kompliment mal najskor aj pravdu.

0vecka

2 daska12 ale on ti nic takeho nepovedal... porozpravaj sa o tom s psychologom. Ani by som sa nedivil kebyze sa ti uz neozve ak taketo robis casto... Taketo furie chlapi neznasaju...

daska12

Mna sa dotkla len ta drzost takto vlastnej priatelke ktoru miluje toto povedat....Proste je mi blbo....a viem, ze ked uvidim fakt peknu babu niekde pri nas v podniku bude mi blbo, fakt som uprimne netusila, ze z neho niekedy take nieco vyleti, ako keby som bola taka na ktoru sa ziaden neobzrie, neotoci,pri tom on je ten, co si ako tak vsimam, nejak na neho nepozeraju zeny...v posilke hej, ved napumpovane svaly daju zabrat :-) Ako nerobte si srandu hadam by som sa s nim pre toto nerozisla.... je mi proste do placu, lebo v zivote ma nenapadlo ani v hlave povedat si ze iny je od mojho priatela krajsi a co...nie pre mna je moj ten NAJ ....Ale radsej hnusnu pravdu ako sladku loz,co uz.