Závislá

Príspevok v téme: Závislá
sommimo

Ide o internet a jedného speváka (nie, nie je to Justin). Proste nedokážem byť bez internetu čo i len jeden deň. A nielen to. Trávim tu veľmi veľa času. Akonáhle si sadnem za PC, už sa neviem od neho odlepiť až kým nie som unavená a hladná. Je to choré. Je na to niečo? Dá sa mi pomôcť? Nepýtajte sa na kamarátov, lebo takých nemám. Ked tak, tak falošných alebo žijú príliš ďaleko. Jeho hudba mi dosť pomáha v mojom živote. Ale som ním už posadnutá. A ani to nechcem. Chcem byť len nezávislá od niečoho a nebyť posadnutá niekým.

Ďakujem za odpovede.

zewa

Neviem, ale ja mam pocit, ze prave ten psycholog dokaze pochopit vsetko. Ci uz je skolsky psycholog ten spravny, neviem povedat. Ale klinicky ta urcite neodsudi. Ako pisu nizsie, problem nie je zavislost na spevakovi, ale depresia, ci zmatenost v zivote. Dospievas. Mala by si sa naucit aj spravne vzorce zitia :) A toto spravny vzorec nie je. Co na tvoje niekolkohodinove vysedavanie pred PC hovoria rodicia? Aky mas prospech? Vies, co chces v buducnosti? Vidis sa niekde?

sommimo

Ďakujem za odpoveď :) Ale psychologičku navštíviť nechcem, lebo mám pocit, že ona by ma aj tak nepochopila, okrem toho s tou, čo bola v škole nemám dobré skúsenosti, síce u nej som bola diskutovať ohľadom môjho vzdelania.

To nič, ja som tiež predtým nechápala ako niekto môže počúvať rap. Ale teraz je to pre mňa viac než len hudba.

Áno viem, máš pravdu.

kika2456

tak hej depresia to je uz nieco ine.
je jasne ze to spolu suvisi..
presne tak to mam aj ja, tiez trpim depresiami a takto pri hudbe dokazem presediet aj hodiny
az na to ze pocuvam nieco uplne ine, skor jemne, melodicke :)

kym sa nezbavis depresie a celkovo tychto negativnych pocitov a kym sa nevyrovnas sama so sebou tak budes mat stale potrebu nejakym sposobom sa uvolnit takze to bude trvat nadalej..
tvoj primarny problem je depresia takze toto skus riesit..
so samotnym vysedavanim pri pocitaci alebo pocuvanim hudby spravis malo, mozes sa preorientovat na nejaku inu zavislost, alebo to v sebe nejak potlacit ale bude to tam nadalej..
ale ved ty to urcite vies..
skus navstivit psychologa

sommimo

Vieš, ja neviem, či to prejde. Už pomaly 4tý rok mám pocit depresie. Nehovorím, že neboli dni, kt. boli super a kt. mi ich spríjemnili, ale už to fakt asi trvá od 9.roč. ZŠ. Úplná nechuť k životu. Počúvam ho už druhý rok. On je skvelý v tom,že si prešiel podobným a ešte oveľa horším. A vie to dať dokonale do textov a jeho hudby.

kika2456

to poznam :)

predcasom som tu zalozila rovnaku temu ..neboj sa ono to prejde, len to chce cas ..
teraz si donho zblaznena ale postupne sa to napravi
inak ja takto casto k niecomu prilipnem- ci spevak, film alebo serial- je to asi nejaky druh uniku z reality lebo vacsinou taketo obdobie sprevadza kazdodenny plac..
ale ozaj sa netrap, musis vydrzat a ono to prejde..
inak ako dlho to uz trva??