Vecny zapal vajecnika

Príspevok v téme: Vecny zapal vajecnika
nikca321

Ahojte, asi pred 2 rokmi som mala zapaleny vajecnik. Doktor mi predpisal antibiotika a čipky a po tyzdni bolo vsetko ok. V july sa mi vsetko vratilo mala som biely vítok velmi ma bolo tam dole citit a pred priatelom som sa citila velmi neprijemne a dokonca okolo ust som mala kopec vyrasok. Doktor mi predpisal 3 antibiotika a rosalgin na precistenie. Po dobrani liekov bol tyzden pokoj a opät sa mi vsetko vratilo!!! Zas mam ten biely vítok a neviem co mam robit kopec vyrasok tak isto.. Dodrziavam hygienu vsetko robim tak ako mam ja neviem kde je chyba :( ma alebo mal niekto s tym problem?

nikca321

ved aj mne to prislo zvlastne :/ bez vysetreni a tolko antibiotik.. Este on sam mi povedal ze sa mu nepaci ze stale sa zapali iba jeden vajecnik a vzdy je to ten isty lavy.. Ak ma uz teraz poriadne nevysetri a nasadi mi tie iste lieky zajdem okamzite k inemu ved to nie je sranda s tym a brat antibiotika az 3 s tym ze ani poriadne nevie co mi je. .

Agnes998

Dat ti take silne antibiotika tri druhy ked ti ani neurobil ziadne vysetrenia mi nepride prilis odborne, mohla si mat aj nieco ine, napr. kvasinky a to by antibiotika len zhrosili. Idealne by bolo vymenit doktora a nechat si urobit vysetrenia.

nikca321

inak co je dost pre mna zaujimave ze uz po druhy krat trvala moja menstruacia necele tri dni.. ako bola zo zaciatku ako vzdy u mna silna ale odrazu rano vstanem a nic.. predtym som to nikdy nemala moj menstruacny cyklus bol 5 dni.. je to take zvlastne :(

nikc321

tak to si zas nemysli ze nosim spinave nohavicky... ja mam alergiu na prasky a pustat pracku kvoli nohavickam a minat elektrinu .. a dokonca tu v zahranici je nehorazne draha elektrina a vsetko ostatne.. pouzivam prevarenu vodu nohavicky namocim do umyvadla pockam kym voda nie je tak velmi vrela preperiem vymenim vodu za teplu a preperiem zas v cistejsej a potom ich poriadne oplachnem..

tiez mam taky pocit ak ma teraz odpinka pojdem okamzite k inemu

Cindy353

chod uz k inemu doktorovi,tvoj to flaka.

co sa tyka prania nohaviciek v rukach, no comment, iba co tam tu spinu zazehlis...

nikca321

ano zehlim si nohavicky pravidelne. co je zvlastne ze ked mi nasadil tri druhy antibiotik 2 boli na jedenie a 1 boli ako vaginalne tabletky.. takej zltej farby az do oranzova.. po dobrani antibiotik tri dni na to som z nicoho nic dostala horucku az 38 a mala som odpornu bolest oboch vajecnikov.. na dalsi den sa to opakovalo a o treti den ma nic nebolelo... doktor mi nespravil ziadne krvne vysetrenie len si ma poohmatkaval z vnutra a nic viac ze kym mam zapal nemoze nic viac robit ze ked to prejde tak mam prist na kontrolu .. teraz sa chystam na svk pretoze mesiac presiel..vadi mi hlavne to ze ma je velmi citit ako bolest nie je..iba obcas ale ten vytok je biely a obcas su aj hrudky...

Agnes998

No ak mas zapal, to by mal zistit z krvi, sedimentacia sa vtedy robi, ak je zvysena tak je v tele nejaky zapal, mne to raz doktor robil ked som mala bolesti v bruchu a mala som ju zvysenu. Robil ti toto vysetrenie? Neperies v praskoch na pranie? Pouzivaj susicku na pradlo, alebo si pradlo zehli, ta vysoka teplota znici bakterie, niektore zeny s tym mozu mat problemy som citala.

nikca321

To mi poradila moja nefrologicka doktorka :( ale vzdy si prihrievam vodu v hrnci nech je poriadne horuca a necham trochu vymocit a potom periem ja nenavidim prasky okamzite sa vyhodim

Lekar ma vysetril ale nerobil ani vyter ani ultrazvuk nic lebo ze mam zapal nemoze musim cakat.

Ja som tak isto citala o tom niekde ak mas vyrasky okolo ust ze je to problem s vajecnikmy al nieco ine podobne :(

redka

agnes skus si najst neco ako mapu tvare alebo diagnostiku z tvare... niekde som citala ze vyrazky v okoli ust a brady znacia problem s vajecnikmi... ale mozno si zle pamatam :)