Kedy si nájdem rovnocenného partnera? Myslím že nikdy

Príspevok v téme: Kedy si nájdem rovnocenného partnera? Myslím že nikdy
ONE-or-anoth

Som zbabelec?Alebo v čom je chyba?...
Vždy,keď sa mi nejaký muž na prvý pohľad zapáči,nie som schopná urobiť prvý krok...aj keby je to muž po akom túžim..čo ak sa mu nepáčim,čo ak sa strápnim ?...Radšej si začnem s niekým z jeho okolia kto prejaví záujem o mňa a ja aj toho čo prejavil záujem koniec koncov začnem mať rada ale dôjde k tomu že za chvíľu mi leží pri nohách a ja aj tak túžim po niekom inom a ukončím to...Nie som schopná nájsť si muža ktorý mi je psychicky seberovný , mám pocit že to robí slabocha zo mňa,nie?

Ako sa donútiť k tomu aby som ten prvý krok spravila?

_meno

Ahojte

Paci sa mi citat z toho noveho filmu "prijmame lasku ktoru si myslime ze si zasluzime".

Clovek ma jednoduchu tendenciu chciet veci, ktore vidi, bez kontextu (ako predaj produktu v suvislisti s pouzitim ktore nikdy nevykonavame)

Mozno, ze ked vidis psychicky silnych muzov, prehodnotis samu seba.
A bud si taka silna neprides, alebo taka silna si a len si nerozhodna.

V oboch pripadoch si ale slabsia nez on.

........................ tvoj pohlad na vec............

moj pohlad je ovela jednoduchsi, zacni sa mat rada sama. (nebudes si zacinat s nespravnymi len preto, ze o teba prejavili zaujem).

pretoze iba ak sa mas skutocne rada nedopustis, aby sa ti diali veci ktore nechces.

Nie som schopná nájsť si muža ktorý mi je psychicky seberovný , mám pocit že to robí slabocha zo mňa,nie?
(ak budes seba porovnavat aj s 1000000 ludmi, ty si stale rovnaka... slabocha z teba nerobi silnejsi clovek ktory ti pomaha, robi to z teba silnejsieho cloveka ..... pokial sa chces ucit a nie porovnavat(cize bojovat) :)

pompomka

to malokdo najde.kto vyhovuje zjavom nevyhovuje povahou.vsetko malokto najde.Len velmi male percento je stastnych s partnerom ase okolo5-10%.kde je toto druhe chyba.potom treba dat na vahu co je pre teba dolezite.dvaja cudzy ludia ako mozu zosuladitsa su tak odlisny.

Cindy353

no ja som takto fungovala dlhocizne roky.. namotali sa, boli z nich otroci a ja som sa ich zbavila..bolo mi uplne jedno ako sa citia, isla som dalej do dalsieho dobrodruzstva

no potom prislo krute vytriezvenie v podobe muza,ktoreho som naozaj chcela a on sa zial podobne zbavil mna- a uz rok to neviem prekusnut..

podla mna raz sa to aj tebe stane, ak sa nezmenis. tento rok bol peklo pre mna.

Sisi092

Ja som takto bola. A to že ked nejakeho namotám a prestane ma baviť ešte síce stále mám. Ale to že ked sa mi nejaký zapáči hned tak už mu to nejako naznačím lebo proste to je raz za uhorský rok tak sa naserem a proste nanho nejako pozriem nejako upozorním na seba. Ale vacsinou ich stretnem ked som neupravená alebo len tak nijako..tak vtedy to nemá cenu :D :D ...

mOžNO musís stretnuť takeho co ti nakope prdel a takých si ženy radi držia okolo krkku..lebo su sprosté lebo ten sa k nim nepsráva ako anjelik a nezacne ich nudiť