Hrča v prsníku - 4. kvadrant

Príspevok v téme: Hrča v prsníku - 4. kvadrant
Monika123432

Ahojte. Potrebujem poradiť. V ľavom prsníku som si nahmatala veľkú hrcu ktorú ked chytím alebo prechádzam prstami po nej tak sa pohybuje a sú v nej akoby malé gulocky. Je veľká asi ako slivka a ked dám ruku nad hlavu tak je aj vidiet akoby take vydute. Plus mam aj vytok z oboch prsníkov pri stlačení. Neviete co by to prosim mohlo byt ? Poprípade nemá s tym niektorá skúsenosť ? K lekárovi idem o tyzden no veľmi sa bojím. Predtým som ju tam myslím nemala. Asi by som si to všimla. Nekojim uz rok a pol a mam 26 rokov. Za odpovede Vám ďakujem.

Monika_Monika

No k lekárovi idem budúci tyzden. Mam dostať o dva dni aj menzes a mam taky pocit ze sa mi tie pluzgueriky zmenšujú a uz ma to na dotyk ani tak neboli a vytok uz nie je tiez skoro žiadny alebta hrča akoby tam ostávala. Neviem som z toho na nervy.

Simona_1

Nemusíš sa podľa mňa vôbec strachovať. Mne ten súbor príznak skôr pripomína abces. Nemusíš ho mať práve z kojenia, ale môže sa vytvoriť aj bez dráždenia. Je dosť možné, že si ho už aj mala, ale on dorastá. Niekedy sa tvorí na dvorci, veľakrát sa vytvorí fistula, čiže hnis sa prevalí, ale aj tak sa mnohokrát znova nahromadí.