Zlomenina prsta

Príspevok v téme: Zlomenina prsta
momo11

Dobry den mam problem zo zlomenym prstom, pred tromi mesiacmi mi zlomili prst bolo to secne zranenie posledny clanok. Nasledne mi prst zdroutovali a zasili chodil som pravidelne na kontroli a zevraj sa kost zrasta a hoji. po troch mesiacoch mi povedali ze sa mi to uz nikdy nezrastie ze to mam prerastene tkanivom. Neviem co mam robit dalej. Venujem sa kontaktnemu sportu a dostavam uderi i do ruk sice mam chranice, ale ked mi zasiahnu prst srasne to boli a cele mi to opet opuchce a bolest je hrozna. Tak by som sa chcel opytat ci by sa s tym nedalo nieco urobit niaka operacia alebo niak chirurgicky upravit. za odpoved Dakujem..

philips

Skúsim odpovedať takto - dnešná medicína je na veľmi vysokej úrovni, čiže dokážeme "opraviť" veľmi veľa vecí. Odpoveď na otázku ti môže dať len niekto, kto videl RTG snímok, prehliadol samotný prst a bol by ochotný sa do toho pustiť.

momo11

Presnejsie je zlomeny prvy clanok a je posunuty trocha.. Chirurg mi povedal ze sa s tym neda nic robit lebo je to prerastene tkanivom, lenze mi to povedal ten isty co mi odflakol ten prst.. bol som u ineho chirurga a ten mi povedal ze to neriesi ze on to neoperoval tak neviem co mam robit..Cisto teoreticky dalo by sa s tym nieco robit?

philips

Z tvojho popisu sa to nedá presne určiť - musíš navštíviť nejakého chirurga so svojou kartou a opýtať sa ho, či by sa s tým niečo nedalo spraviť.