Darček na promócie

Príspevok v téme: Darček na promócie
sunnysweetie

ahojte..deň promócií mojho miláčika sa neúprosne blíži :) všetci sa na ten deň nedočkavo tešíme..
len v mojej hlave nastala menšia dilema.
čo mu kúpiť?????????????????
sme spolu dlho a ja som mu dala už nespočetné množstvo darčekov..
ale na promócie by to chcelo niečo originálne..
chcela by som niečo, čo by mu zostalo na pamiatku a čo by mu pripomínalo ten dôležitý deň.

tak čo hovoríte?skúste mi niečo super vymyslieť..
mňa už napadá kadečo,napr. prsteň, pohár na ktorom bude niečo srandovné vygravírované, alebo hra scrabble..
ja fakt neviem..
skúste mi poradiť.
díkes ;-)))

BerenikaSamkova

Suhlasim s napadom s hodinkami, pride mi to k promocii velmi vhodne. Na tej stranke 24time.sk som tiez nakupovala, odporucam ich, je to spolahlivy eshop.

lujssa

ja by som sla do kvalitných hodiniek s originálnym vygravírovaným nápisom také niečo od srdca čo ho dostane a tie hodinky by som vzala asi od 24time-u kedze nie su pridrahe ale za to su kvalitné ;)

kaciiii5

Najčastejšie sa k promócii dáva kytica - myslím, že v takom prípade sa dá dať aj muži. A väčšinou niečo na pamiatku, takže napríklad nejaký šperk alebo hodinky sú asi ideálne. Sesternica k promócii dostala hodinky do Festiny, ja treba briliantové náušnice od Lukáša Rýdla. Priateľ taky dostal k promócii hodinky. Niekto môže uvažovať nad pečatným prsteňom, ale to sa mi osobne nepáči. Určite by som si odpustila praktické darčeky, tie sa k promócii nehodia.

nelii

Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na stránke www.najdarcek.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)

MD2

Ahoj,
já jsem dával přítelkyni promoční čepici (www.darekkpromoci.cz). Promoční čepice jsou symbolem vzdělání a je to krásná tradice, která funguje na celém světě. Na našich státních školách to moc neni a je to škoda...Já to teda dával jako součást i jiného dárku, ale aj beztak to mělo myslim úspěch :)