Neviem čo mám robiť

Príspevok v téme: Neviem čo mám robiť
LeLs

Ahojte neviem či to sem patrí ale čo mám urobiť ?? V škole to neznášam chalani mi robia zle húkajú na mňa nadávajú.. Triedna sa s nimi porozpráva dá im poznámku ale to je všetku serú na ňu. Nič s tým nerobí.
Som na SOŠ z ekonomickým zameraním (to isté ako OA) no nebaví ma to keď som to povedala mamine že ma to nebaví že by som chcela možno prestúpiť urobila by som aj tie prestupové/rozdielové skúšky ale mamina hovorí mi stále keď sa tu nevieš naučiť tak tam na inej to nezvládneš rozmýšľala som nad zdravotnou. Ale neviem si so spolužiakmi nájsť rovnakú tému mám tam jednu kamarátku dobrú no ta chce prestúpiť a potom sa zase nebudem mať s kým baviť. To čo baví mňa o čom sa chcem rozprávať vždy sa na mňa pozrú pomyslia si že či mi preskočilo a rozprávajú aj tak svoje. Som jedináčik kamarátka zo ZŠ mám na internátoch a keď chcem sa posťažovať povedať to niekomu aj keď väčšinou to dusím v sebe tak to poviem mamine ale tá mi dá prednášku zo zvýšeným hlasom je to moja chyba.
Čo mám robiť poradte mi prosím vás.
Ďakujem :)

PS1

A v com ti maju ludia poradit? A co ze na teba chlapci hukaju? Bud im hrabe alebo si kocka. Povedz im, aby na teba radsej piskali, ze je to viac sexi a in ako hukanie. Co sa hukaju ako prasce?:-)))
hukat u svin znamena to iste ako sa harat u psov.
Co maju ruju???:-)
Musis mat hlavu hore a nie dole, az potom ti daju pokoj...

zewa

Skus mozno vychovneho poradcu na skole. Zajdi za nim s tym, ze sa v triede necitis prijemne a ze to nechces moc nazyvat sikanovanim, ale uz nevies co mas robit. Pripadne nenapadne pred triednou spomen slovko sikanovanie. To je teraz mocne slovo. Okrem maminy sa o tom s niekym inym neda porozpravat? Otec, babka, teta..

tetulka

Ja mám taký pocit, či nemáš naviac a spolužiaci to cítia. Si možno vnímavejšia a zrelšia ako ostatní. Preto Ti nerozumejú. Poradím len toľko...vyrieš si to teraz, inak Ťa to bude sprevádzať životom. Tie isté situácie, ktoré nezvládaš, objavujú sa v rôznych etapách života. Mamina by Ťa mohla trochu podporiť, ale vieš, má už roky, svoje frustrácie...má pocit, že si taká dokonalá, tak čo \"otravuješ\"...proste, všeličo sa jej môže preháňať hlavou. Je tu čas na Teba, aby si sa vzchopila. Neprac sa niekomu niekam, len aby si zapadla. Skús ich sledovať, čo tvojich spolužiakov baví robiť. Ak tam nájdes niečo, čo Ťa oslovilo, tak sa zapoj do diskusie. Nerob to však nasilu, len aby sa nepovedalo. To vycítia. Verím, že niečo sa predsa nájde, čo s tými pubertiakmi máš aspoň trochu spoločné. Usmievaj sa!!!!!!!!!!!!!!!! Dbaj o seba!!!!!!! A nedaj si zničiť krásne roky mladosti!