Prečo si ženy dávajú robiť silikóny?

tothehell

to: plast.chirurg: tak napr. ja som si dala urobiť augmentáciu prvýkrát v 21 rokoch, pretože mám Turnerov syndróm a nám prsia proste nenarastú, prosto mi vôbec nenarástli, bola som doslova plochá ako lata, nemala som ani minimálne prsia, ani bradavky vyvýšené, nič, akoby som mala 9 rokov, naozaj...tak som si dala implantáty, no o 10 rokov mi jeden praskol tak museli von, pritom mi chirurg VYBRAL OBE ŽĽAZY bez môjho vedomia!!! (podala som sťažnosť na ÚDZS a samozrejme som nepochodila, to je všetko jedna mafia, oni držia spolu a len málo ľudí má šancu tam uspieť...ja som bola v práve, mala som všetky vyšetrenia, sonografia pred operáciou potvrdila že žľazy tam sú, a zrazu-hop! sono po operácii - žľazy chýbajú!!! a okomentovali to tak, že žľazy mi samé atrofovali, zmizli vraj samy od seba!!!ale behom dvoch týždňov??? u nás sa proste spravodlivosti nedovoláte!!!) po roku od vybratia implantátov som mala také komplexy, že som podstúpila operáciu znova, vtedy som mala guľaté implantáty, teraz som si dala také v tvare kvapky či slzy, anatomický tvar, pod prsný sval mi ich vložili (nie pod žľazu ako predtým, veď ja už vlastne žiadne žľazy nemám!), je to pekné a prirodzené, dala som si urobiť také menšie, béčka aby to nevyzeralo umelo...som teraz konečne spokojná...

mam56

Čo sa páči a čo sa nepáči, čo je normálne a čo nie, sú len fóbie vo vašich hlavách.
Podstatné nie sú kozy, ale osobnosť danej ženy, jej vnútorná ženskosť, ale v tejto našej spoločnosti nevyzretého mladého "vínka" sa asi aj tak nikam nedopracujeme.
U nás už aj tak z toho posudzovania normality ani nevieme, čo je a čo nie je normálne. Každý nech robí, ako uzná za vhodné.
Najpodstatnejšia je len láska a nie nejaké prízemné posudzovanie.
A ešte si povedzme pravdu, tú negatívnu - ha ha ha. Seriem vám ja na vaše mindráky. Spravím ako uznám za vhodné.
Neviem, kde operujete pán Dr., ale verím, že vaša stránka má aspoň toľko zhliadnutí ako tá moja (2000 zhl. mesačne):-)
Sorry, treba sa mi ísť vysrať, asi je to preto, že fajčím jednu o druhej a navyše ešte pijem víno celý večer a mienim v tom pokračovať celý svoj život.
A mne by ste zmenšili cecky, lebo mi kamarát povedal (gay), že ich mám ako krava:-)))
Treba posudzovať to, čo je dobré a čo nie je dobré a nie normalitu. Asi sme mali ešte prejsť normalizáciou, lebo ako vidím, tak nám veľmi chýba:-)
Bon soir.

Pocity

Pane Bože, milujem ľudí, ktorý o tom nič nevedia a robia sa múdrymi. Ja som si silikónové prsia dala spraviť. Mala som fakt malé prsia. Zašla som s tým k plastickému chirurgovi a ten sa ma od toho snažil odhovoriť. Ja som to urobila kvôli tomuto: Na vysokej škole (25 rokov som mala) sme išli celá trieda na kúpalisko do Nemecka. Všetky baby z našej triedy mali veľké a pekné vytvarované prsia v plavkách a ja také jahôdky maličké. A smiali sa mi všetci. Aj chalani aj baby. Preto som si dala urobiť silikóny. Trvalo to asi 1-2 hodinky... Dali mi injekciu na zmiernenie bolesti, ale aj tak som malú bolesť cítila. Silikóny sa dávajú v rôznych tvaroch (guľaté, v tvare slzy)... A ja som si dala slzné ... Dávajú sa tak, že vám rozrežú popod prsia, cez pazuchu alebo nad prsiami, ale väčšinou si ich ženy dávajú popod prsia a aj ja som si ich tak dala. Potom mi to ešte uhladili, aby neostali veľké jazvy. Tie silikónové gély nie sú rozpoznateľné, ak vám ich urobia pod prsný sval, vtedy nie... Ale ak vám ich urobia pod prsnou žľazou, vtedy sú hmatateľné. Silikónový gél ani neohrozuje dojčenie dieťaťa a ani nevzniká rakovina a ani nič podobné. Síce je to drahšie, ale efekt za to stojí. Ak si ich dáte spraviť primerané svojmu telu, je to normálne, ak veľké,je to vidieť moc. Potom ostanete 2-3 dni v nemocnici aby vás pozorovali a potom 1 týždeň odpočinok doma. Nie sú ani ťažké, nepridávajú žene na váhe,.. Ja som sa toho dosť obávala, ale teraz to neľutujem... Toto nie je žiadna reklama a ani nič podobné, len opis vlastnej skúsenosti pre ľudí, ktorý tom nič nevedia...

S.M (dievča)

Ja mám síce malé prsia, som velmi nespokojná ... ale musím sa vnímať taká aká som. Silikóny by som si nikdy nedala ... sú divné. RAdšej malé a prirodzené ako velké a umelé :) ja viem, že je to podla niektorých divné ale dá sa zaujať aj inak ako prsiami! :)

Plas.chirurg

Áno silikónové "krásky" je to ľahko poznať ze máte silikónové prsia. Sú ažveľmi dokonalé a prirodzené prsia nikdy niesu až tak bezchybne. Vidieť to veľakrát najmä v lete keď nieste až tak naobliekane. Vidieť ten tvár neprirodzenosti a keď som mal možnosť vidieť aj nahé silikóny tak to b som poznal ani baba mi to hovoriť nemusela len som sa spytal ty máš silikón? Každý schopny muž si to všimne. Tie prsia sú až príliš ukážkové nato aby boli práve.

me and me

tie prsia este pochopim, ked maju komplexy. ale za ten svet nijak nechapem, ako si mozu z ust spravit kacaci pysk (a to urazam kacky) a mysliet si ze to je pekne. normalne kreatury zo seba robia, oni sa podla mna musia vidiet v zrkadle ze su pekne, ako sa anorekticky vidia v zrkadle tlste, inak si to neviem vysvetlit.

zuzi74

Bambullina, ako mozes napisat taku hovadinu, ze silikonove prsia su lepsie ako prave...vsak nad tym sa mi rozum pozastavuje.